Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu l’aigua amb el sucre al punt de caramel. Afegiu-hi les nous. Aneu amb molt de compte de no cremar-vos. Separeu les nous caramel·litzades sobre un full de paper sulfurat. 
  2. Coeu l’isomalt en un pot fins que es fongui i quedi transparent. Aboqueu-ho sobre un full de paper sulfurat i deixeu-ho refredar. Quan sigui freda i s’hagi endurit, tritureu-la en una picadora. 
  3. Empolseu a sobre d’un paper sulfurat la pols d’isomalt, cobriu-la amb trossos de nous i poseu-ho al forn 1 min a 180 ºC. 
  4. Deixeu-ho refredar.
  5. Muntatge: poseu el gelat a sobre del recuit, les nous caramel·litzades i el cristall de sucre. Salseu-ho amb xarop d’erable.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: