Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Coeu l’aigua amb el sucre al punt de caramel. Afegiu-hi les nous. Aneu amb molt de compte de no cremar-vos. Separeu les nous caramel·litzades sobre un full de paper sulfurat. 
  2. Coeu l’isomalt en un pot fins que es fongui i quedi transparent. Aboqueu-ho sobre un full de paper sulfurat i deixeu-ho refredar. Quan sigui freda i s’hagi endurit, tritureu-la en una picadora. 
  3. Empolseu a sobre d’un paper sulfurat la pols d’isomalt, cobriu-la amb trossos de nous i poseu-ho al forn 1 min a 180 ºC. 
  4. Deixeu-ho refredar.
  5. Muntatge: poseu el gelat a sobre del recuit, les nous caramel·litzades i el cristall de sucre. Salseu-ho amb xarop d’erable.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto