Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en remull el quall vegetal.

  2. Bulliu la llet. Refredeu-la fins a 37 ºC.

  3. Afegiu-hi el quall i deixeu-la quallar.

  4. Talleu amb ganivet la llet i deixeu que perdi el sèrum.

  5. Coleu la llet quallada amb una gasa.

  6. Bateu el resultat a mà o amb una batedora elèctrica.

  7. Guardeu-ho en una gasa.

  8. Serviu-ho amb mel.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: