Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escaliveu els tomàquets, els alls i la ceba al forn o al caliu. 
  2. Remulleu la nyora amb aigua calenta i, quan es pugui, rasqueu-ne la polpa.
  3. Peleu les ametlles.
  4. Poseu les verdures pelades i la resta d’ingredients en un got i tritureu-ho amb la batedora fins que quedi una textura de salsa.


 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: