Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a l’ànec: talleu la pell del magret a rombes. Rasqueu-los amb una barreja feta amb la sal i els altres ingredients i deixeu-ho marinar 30 min. 
  2. Empolseu-lo bé de la sal i poseu-lo a coure en una paella antiadherent primer pel costat de la pell 6 min i amb el greix que deixa anar. I després coeu-ho 3 min per l’altra part. Ha de quedar cru pel mig. Deixeu-ho reposar. 
  3. Per al brou: torreu els ossos. Sofregiu la bresa, afegiu-hi els ossos i el vi i reduïu-ho. Cobriu-ho d’aigua i deixeu-ho coure 3 h a foc suau. 
  4. Per a la salsa: sofregiu ceba, all, gingebre i llorer. Flamegeu-ho amb brandi. Reduïu-ho i afegiu-hi brou i soja. Reduïu-ho a la meitat i lligueu-ho amb fècula deixatada en aigua. Talleu-ho amb oli. 
  5. Amaniu els espinacs amb oli de citronella i tapeu-los amb film. Feu-ho coure en el microones 1 min. 
  6. Poseu espinacs i brots i, a sobre, magret a làmines. Salseu-ho i afegiu-hi pipes i citronella. Podeu afegir-hi puré de carbassa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

01-28 feb

Jornades gastronòmiques 'Temps d'uriços'

Els eriçons de mar són uns dels productes que reben més noms diferents al nostre país. Depèn...

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

Portada 237 Neta

BACALLÀ FOODIE. MAI NO L'HAVÍEU CUINAT AIXÍ!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carlota Claver

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto