Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a l’ànec: talleu la pell del magret a rombes. Rasqueu-los amb una barreja feta amb la sal i els altres ingredients i deixeu-ho marinar 30 min. 
  2. Empolseu-lo bé de la sal i poseu-lo a coure en una paella antiadherent primer pel costat de la pell 6 min i amb el greix que deixa anar. I després coeu-ho 3 min per l’altra part. Ha de quedar cru pel mig. Deixeu-ho reposar. 
  3. Per al brou: torreu els ossos. Sofregiu la bresa, afegiu-hi els ossos i el vi i reduïu-ho. Cobriu-ho d’aigua i deixeu-ho coure 3 h a foc suau. 
  4. Per a la salsa: sofregiu ceba, all, gingebre i llorer. Flamegeu-ho amb brandi. Reduïu-ho i afegiu-hi brou i soja. Reduïu-ho a la meitat i lligueu-ho amb fècula deixatada en aigua. Talleu-ho amb oli. 
  5. Amaniu els espinacs amb oli de citronella i tapeu-los amb film. Feu-ho coure en el microones 1 min. 
  6. Poseu espinacs i brots i, a sobre, magret a làmines. Salseu-ho i afegiu-hi pipes i citronella. Podeu afegir-hi puré de carbassa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto