Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’ànec: talleu la pell del magret a rombes. Rasqueu-los amb una barreja feta amb la sal i els altres ingredients i deixeu-ho marinar 30 min. 
  2. Empolseu-lo bé de la sal i poseu-lo a coure en una paella antiadherent primer pel costat de la pell 6 min i amb el greix que deixa anar. I després coeu-ho 3 min per l’altra part. Ha de quedar cru pel mig. Deixeu-ho reposar. 
  3. Per al brou: torreu els ossos. Sofregiu la bresa, afegiu-hi els ossos i el vi i reduïu-ho. Cobriu-ho d’aigua i deixeu-ho coure 3 h a foc suau. 
  4. Per a la salsa: sofregiu ceba, all, gingebre i llorer. Flamegeu-ho amb brandi. Reduïu-ho i afegiu-hi brou i soja. Reduïu-ho a la meitat i lligueu-ho amb fècula deixatada en aigua. Talleu-ho amb oli. 
  5. Amaniu els espinacs amb oli de citronella i tapeu-los amb film. Feu-ho coure en el microones 1 min. 
  6. Poseu espinacs i brots i, a sobre, magret a làmines. Salseu-ho i afegiu-hi pipes i citronella. Podeu afegir-hi puré de carbassa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto