Preparació
- Poseu al got la ceba, el pebrot vermell i el pebrot verd i programeu 4 s, velocitat 4. Amb l'espàtula, baixeu les restes de verdures de la tapa i de l'interior del vas cap a les ganivetes.
- Afegiu-hi l'oli i la Caiena. Programeu 10 min, 90 ºC, velocitat 1.
- Incorporeu al vas el pollastre, el plàtan trossejat, el tomàquet, la sal i el pebre. Sense posar el cubilet, programeu 12 min, 100 ºC, velocitat cullera.
- Traieu-ho del vas i deixeu-ho refredar. Escalfeu el forn a 170 ºC.
- Poseu les làmines de pasta fil·lo de tres en tres (una sobre l'altra, perquè en coure-les resulti un efecte fullat) i ompliu-les amb la preparació anterior.
- Tanqueu-les en forma de rotllet, pinteu-les amb un ou batut per unir la vora i pinteu tot el rotlle amb mantega. Poseu-ho al forn fins que quedi daurat (15-20 min). Serviu-ho fred o calent.