Troba la teva recepta

Preparació

  1. En un cassó al bany maria, desfeu la xocolata blanca amb la mantega. 
  2. Afegiu-hi la nata, bullida amb el canonet de vainilla, sense deixar-ho de remenar, amb unes varetes de cuina. Ha de quedar una salsa llisa i homogènia, sense grumolls. 
  3. Torneu a posar la barreja al foc, molt baix, i deixeu que la crema s’espesseixi lleugerament. No deixeu de remenar la crema fins que arribi a 82 ºC. 
  4. Retireu-la del foc, coleu-la i deixeu-la refredar abans de servir. 

CONSELL

Amb els mateixos ingredients, podeu preparar unes trufes de xocolata blanca. Després de fondre la xocolata amb la mantega al bany maria, afegiu-hi 50 ml de nata líquida, barregeu-ho bé i deixeu-ho refredar. Amb una cullera, formeu boletes i ompliu-les amb un gerd sencer. Arrebosseu les boletes amb sucre de llustre i reserveu-les a la nevera fins al moment de servir-les. També les podeu arrebossar amb una mica de coco ratllat.

SI NO TENIU... nata líquida, o preferiu prescindir-ne, feu servir llet sencera. Vainilla, prescindiu-ne o feu servir sucre de vainilla.

APLICACIONS

Podeu fer servir la salsa de xocolata blanca per acompanyar postres amb fruita de tota mena, o peces de rebosteria variades, o per setinar profiteroles o creps.

Més receptes amb Xocolata

Brownie Vegana

Brownie

Per Kombu (Sant Cugat)

Mousse de xocolata Ràpida i senzilla

Mousse de xocolata

Per Ada Parellada

20 minuts

Xocolata negra Vegetariana

Torró de xocolata

Per Ada Parellada

15 minuts

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

25 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

26 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

27 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto