Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb l’ajuda d’un colador netegeu la quinoa.
  2. En una olla poseu els 150 g de quinoa juntament amb 300 ml d’aigua. Tapeu-ho i coeu-ho a foc baix durant 16 minuts (o fins que la quinoa hagi absorbit tota l’aigua). Reserveu-ho.
  3. Talleu la col xinesa i els bolets a tires fines.
  4. En un wok poseu un rajolí d’oli d’oliva i salteu la col durant 5 minuts. Afegiu-hi el xiitake i coeu-ho durant 10 minuts més.
  5. Afegiu-hi la salsa d’ostres, la salsa de soja i un pessic de pebre negre i coeu-ho tot junt durant un parell de minuts.
  6. En un plat disposeu una base de quinoa, i, a sobre, el saltat de verdures.
  7. Decoreu-ho amb una mica de llavors de sèsam i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: