Preparació
- Barregeu la poma envy amb pell, la rodanxa de pinya, el ½ mango, les maduixes i el suc d'aranja.
- Afegiu-hi dos o tres glaçons.
- Serviu-ho en una tassa de te decorada amb un punxó de trossos de poma envy i aranja.
Si t'han agradat les nostres receptes estàs d'enhorabona, perquè a la revista en trobaràs més i diferents. Per això t'animem a subscriure't a CUINA, si és que encara no ho has fet.
Volem créixer i volem fer-ho amb tu.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.
Del 22 de novembre al 8 de desembre, Cambrils celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques...
Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...
Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...
A partir del 18 de novembre el grup Sagradi Cocineros Vascos ofereix tres setmanes de jornades del 'txuletón',...
© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 30.000.