Troba la teva recepta

Preparació

  1. En primer lloc, prepareu el sofregit. Talleu la ceba i l’all ben petits, i poseu-los amb tres cullerades d’oli d’oliva en una olla exprés. Porteu-ho a foc mitjà i deixeu que la ceba comenci a transparentar. Ara, afegiu-hi el gingebre, que haureu pelat abans, i doneu unes voltes. Afegiu el tomàquet ratllat, salpebreu-ho i poseu-hi la cúrcuma.
  2. Baixeu el foc, i deixeu que cogui uns 10 minuts, fins que veieu que el tomàquet comença a enfosquir. Ara retireu el gingebre i aboqueu-hi els cigrons, la patata i la carbassa pelades i talladles a cubs, i el Caldo de Verdures Natural Aneto.
  3. Tapeu l’olla i poseu-la en posició de cocció ràpida. Quan comenci a sortir el vapor, abaixeu el foc i deixeu-ho coure 25 minuts. Un cop hagi passat el temps, apagueu el foc i obriu el botó de la cassola per deixar sortir el vapor.
  4. Quan deixi de pitar, obriu l’olla i afegiu-hi els espinacs, doneu-hi unes voltes i deixeu-ho reposar dos minuts.
  5. Ara ja és el moment de repartir-ho en plats i servir-ho amb l’ou dur i unes fulles de coriandre fresc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

19 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

20 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

20 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto