Troba la teva recepta

Preparació

  1. En primer lloc, prepareu el sofregit. Talleu la ceba i l’all ben petits, i poseu-los amb tres cullerades d’oli d’oliva en una olla exprés. Porteu-ho a foc mitjà i deixeu que la ceba comenci a transparentar. Ara, afegiu-hi el gingebre, que haureu pelat abans, i doneu unes voltes. Afegiu el tomàquet ratllat, salpebreu-ho i poseu-hi la cúrcuma.
  2. Baixeu el foc, i deixeu que cogui uns 10 minuts, fins que veieu que el tomàquet comença a enfosquir. Ara retireu el gingebre i aboqueu-hi els cigrons, la patata i la carbassa pelades i talladles a cubs, i el Caldo de Verdures Natural Aneto.
  3. Tapeu l’olla i poseu-la en posició de cocció ràpida. Quan comenci a sortir el vapor, abaixeu el foc i deixeu-ho coure 25 minuts. Un cop hagi passat el temps, apagueu el foc i obriu el botó de la cassola per deixar sortir el vapor.
  4. Quan deixi de pitar, obriu l’olla i afegiu-hi els espinacs, doneu-hi unes voltes i deixeu-ho reposar dos minuts.
  5. Ara ja és el moment de repartir-ho en plats i servir-ho amb l’ou dur i unes fulles de coriandre fresc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 abr

Taller 'Cuina de mercat amb productes de temporada'

Sou uns cuinetes? Us agrada descobrir nous plats? Taller de cuina de mercat, amb productes de temporada i plats...

24 abr

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto