Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un cassó amb aigua bullent, coeu els pèsols frescos 7 min. 
  2. Retireu-los del foc i refredeu-los amb aigua amb gel abundant. 
  3. Quan els pèsols siguin freds, tritureu-los, amb l’ajuda d’una batedora, juntament amb un manat de flors de ceba, unes boletes de pebre rosa i brou de la cocció, al gust. 
  4. Passeu la sopa per un colador i serviu-la. Acompanyeu la crema amb uns ous de truita i unes flors de ceba. 

CONSELL

Podeu deixar refredar la crema i servir-la com un aperitiu fred. En aquest cas, serviu la sopa, molt freda, en copes de cava, coronades amb la flor de ceba o, fins i tot, amb un crisantem.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto