Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. En un cassó amb aigua bullent, coeu els pèsols frescos 7 min. 
  2. Retireu-los del foc i refredeu-los amb aigua amb gel abundant. 
  3. Quan els pèsols siguin freds, tritureu-los, amb l’ajuda d’una batedora, juntament amb un manat de flors de ceba, unes boletes de pebre rosa i brou de la cocció, al gust. 
  4. Passeu la sopa per un colador i serviu-la. Acompanyeu la crema amb uns ous de truita i unes flors de ceba. 

CONSELL

Podeu deixar refredar la crema i servir-la com un aperitiu fred. En aquest cas, serviu la sopa, molt freda, en copes de cava, coronades amb la flor de ceba o, fins i tot, amb un crisantem.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

22-23 jun

VII Revetlles d'estiu amb musclos i cava

El mercat de Sant Antoni dóna el tret de sortida, el 22 de juny, a partir de les 11.30, a la VII edició...

24 jun

El Masnou, Terra de Mar

Edificis modernistes, una casa d'indians molt singular, llegendes i una munió de vivències configuren...

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto