Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Poseu l’api, les fulles de llorer, l’os de pernil, la ceba, l’aigua i el pebre en una cassola grossa a foc lent, 1 h i 30 min.
  2. Afegiu-hi els pèsols i feu-ho coure a foc lent 30 min.
  3. Traieu l’os de pernil de la cassola i els trossos de pernil que hagin quedat.
  4. Retireu les fulles de llorer
  5. Barregeu-ho amb una Thermomix o un túrmix fins a tenir una crema suau.
  6. Torneu-ho a posar a la cassola i afegiu-hi els trossos de pernil.
  7. Escalfeu-ho per servir-ho. Serviu-ho amb pa fresc (opcional).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 262

RENOVEM ELS TÀPERS

  • Plats del mes
  • Paco Pérez

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto