Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu el fonoll tallat amb el sucre tot cobert d’aigua. Quan sigui cuit, tritureu-ho, coleu-ho i afegiu-hi immediatament la gelatina vegetal. Deixeu-ho refredar.
  2. Talleu el bulb de fonoll a làmines ben fines. Coeu-les amb el xarop durant 1 min. Traieu les làmines del xarop i poseu-les en una plàtera de forn amb paper sulfuritzat. Assequeu-ho al forn a 80 ºC fins que quedin cruixents.
  3. Peleu els litxis i el raïm. Reserveu-ho.
  4. Talleu les pomes sense pell en dues meitats sense cor. Coeu-ho amb el xarop aromatitzat amb anís.
  5. Liqüeu el raïm i guardeu-ho en fred.
  6. Col·loqueu en el plat dos litxis, dos raïms pelats i tres daus de gelatina de fonoll. Al centre, poseu la poma amb una bola de sorbet de litxis a sobre. Aboqueu-hi la sopa de raïm i decoreu-ho amb el fonoll fresc i el fonoll assecat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: