Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu el fonoll tallat amb el sucre tot cobert d’aigua. Quan sigui cuit, tritureu-ho, coleu-ho i afegiu-hi immediatament la gelatina vegetal. Deixeu-ho refredar.
  2. Talleu el bulb de fonoll a làmines ben fines. Coeu-les amb el xarop durant 1 min. Traieu les làmines del xarop i poseu-les en una plàtera de forn amb paper sulfuritzat. Assequeu-ho al forn a 80 ºC fins que quedin cruixents.
  3. Peleu els litxis i el raïm. Reserveu-ho.
  4. Talleu les pomes sense pell en dues meitats sense cor. Coeu-ho amb el xarop aromatitzat amb anís.
  5. Liqüeu el raïm i guardeu-ho en fred.
  6. Col·loqueu en el plat dos litxis, dos raïms pelats i tres daus de gelatina de fonoll. Al centre, poseu la poma amb una bola de sorbet de litxis a sobre. Aboqueu-hi la sopa de raïm i decoreu-ho amb el fonoll fresc i el fonoll assecat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto