Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el suc de taronja. Reserveu-ne una xic de fred per barrejar-lo amb l’agar-agar.
  2. Quan arrenqui el bull, tireu-hi l’agar agar i deixeu-ho coure 1 min. Apagueu el foc, afegiu-hi un raig de mel i refredeu-ho. Quan sigui fred, tritureu-ho.
  3. Talleu a sang la taronja, la mandarina i l’aranja.
  4. Feu un almívar amb l’aigua, el sucre, el clau i la fulla de llorer. Macereu els cítrics amb l’almívar.
  5. Serviu la sopa al fons del plat, els cítrics colats al damunt i una bola de gelat al centre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: