Troba la teva recepta

Ahir, el primer diumenge que no escalo dels llarguíssims 2 mesos de repòs, aquesta deliciosa sopeta de taronja va ser el meu premi de consolació. A tothom li va encantar i, sense el gelat, fins i tot en van menjar els que volen perdre els quilets guanyats durant el Nadal.

Preparació

  1. Escalfeu el suc de taronja. Reserveu-ne una xic de fred per barrejar-lo amb l’agar-agar.
  2. Quan arrenqui el bull, tireu-hi l’agar agar i deixeu-ho coure 1 min. Apagueu el foc, afegiu-hi un raig de mel i refredeu-ho. Quan sigui fred, tritureu-ho.
  3. Talleu a sang la taronja, la mandarina i l’aranja.
  4. Feu un almívar amb l’aigua, el sucre, el clau i la fulla de llorer. Macereu els cítrics amb l’almívar.
  5. Serviu la sopa al fons del plat, els cítrics colats al damunt i una bola de gelat al centre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto