Troba la teva recepta

Tot i el torró, resulta una crema fina i força lleugera gràcies al iogurt, que li dóna un punt àcid i refrescant molt encertat. I per acabar d’arrodonir el plat, la broqueta de fruita és desgreixant i compensa les calories del torró.

Preparació

  1. Ratlleu el torró de Xixona. Escalfeu lleugerament el iogurt i barregeu-hi el torró. Acabeu-ho de triturar amb el túrmix fins que quedi una crema ben fina.
  2. Munteu les broquetes amb les fruites tallades a trossos.
  3. Repartiu la crema de torró pels plats, col·loqueu una broqueta a cada plat i decoreu-ho amb una mica de xocolata fosa al microones.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

19 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

20 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

20 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto