Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la sopa: poseu en un cassó la nata, la llet i el sucre fins que arrenqui el bull.
  2. Poseu en un got alt i estret els festucs i les fulles de menta. Quan la llet bulli, tireu-la als festucs i tritureu-ho fins que quedi una sopeta fina. Passeu-la per un colador i reserveu-la en fred.
  3. Per al cremós de xocolata: poseu la nata a escalfar al foc. En un bol, barregeu els rovells i el sucre, i quan la nata arrenqui el bull tireu-la als rovells, remeneu-ho bé i coeu-ho uns segons a foc suau, sense bullir.
  4. Tot seguit, apagueu el foc, incorporeu-hi la cobertura de xocolata tallada a trossos petits i barregeu-ho, fins que n’obtingueu una crema ben homogènia i fina. Poseu-la en un pot i reserveu-la a la nevera.
  5. Muntatge: poseu la sopa al centre del plat. Al mig, amb una cullera calenta o un estri per fer boles, poseu-hi una bola de cremós de xocolata; al damunt, una fulla de menta, i uns festucs al voltant.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: