Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Cobriu els pèsols amb l’aigua i poseu-los a bullir amb sal 15 min. 
  2. Escorreu-los i tritureu-los amb un polsim de pebre blanc. Coleu-ho i rectifiqueu-ho. 
  3. Poseu els encenalls de pernil en una plàtera de forn sobre paper antiadherent, tapeu-ho amb un altre paper i poseu-hi un pes. 
  4. Assequeu-ho al forn 15 min a 150 ºC. Serviu la sopeta amb el pernil sec i la menta trinxada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: