Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu 100 g de sucre amb 100 ml d’aigua, porteu-ho al foc i, quan arrenqui el bull, feu-ho coure 5 min. Retireu l’almívar del foc i deixeu que es refredi.
  2. Renteu molt bé el meló, elimineu-ne les llavors i passeu-lo per la liquadora amb la pela.
  3. Liqüeu també el gingebre pelat.
  4. Barregeu el suc obtingut amb l’almívar ja fred i el suc de mitja llimona. Reserveu-ho al congelador, 2 h, remenant-ho de tant en tant amb una batedora de barnilles.
  5. Munteu les clares d’ou amb sal i 20 g de sucre fins que estiguin fermes.
  6. Barregeu-ho suaument amb la preparació anterior, torneu-ho a posar al congelador unes 3-5 h i remeneu-ho cada 30 min.
  7. Barregeu la polpa de la fruita de la passió amb 40 g de sucre i 20 ml d’aigua. Bulliu-ho, a foc suau, durant 5 min. Reserveu-ho en fred.
  8. Serviu el sorbet de meló amb la salsa de fruita de la passió.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto