Troba la teva recepta

Preparació

  1. Barregeu 100 g de sucre amb 100 ml d’aigua, porteu-ho al foc i, quan arrenqui el bull, feu-ho coure 5 min. Retireu l’almívar del foc i deixeu que es refredi.
  2. Renteu molt bé el meló, elimineu-ne les llavors i passeu-lo per la liquadora amb la pela.
  3. Liqüeu també el gingebre pelat.
  4. Barregeu el suc obtingut amb l’almívar ja fred i el suc de mitja llimona. Reserveu-ho al congelador, 2 h, remenant-ho de tant en tant amb una batedora de barnilles.
  5. Munteu les clares d’ou amb sal i 20 g de sucre fins que estiguin fermes.
  6. Barregeu-ho suaument amb la preparació anterior, torneu-ho a posar al congelador unes 3-5 h i remeneu-ho cada 30 min.
  7. Barregeu la polpa de la fruita de la passió amb 40 g de sucre i 20 ml d’aigua. Bulliu-ho, a foc suau, durant 5 min. Reserveu-ho en fred.
  8. Serviu el sorbet de meló amb la salsa de fruita de la passió.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto