Preparació
- Barregeu 100 g de sucre amb 100 ml d’aigua, porteu-ho al foc i, quan arrenqui el bull, feu-ho coure 5 min. Retireu l’almívar del foc i deixeu que es refredi.
- Renteu molt bé el meló, elimineu-ne les llavors i passeu-lo per la liquadora amb la pela.
- Liqüeu també el gingebre pelat.
- Barregeu el suc obtingut amb l’almívar ja fred i el suc de mitja llimona. Reserveu-ho al congelador, 2 h, remenant-ho de tant en tant amb una batedora de barnilles.
- Munteu les clares d’ou amb sal i 20 g de sucre fins que estiguin fermes.
- Barregeu-ho suaument amb la preparació anterior, torneu-ho a posar al congelador unes 3-5 h i remeneu-ho cada 30 min.
- Barregeu la polpa de la fruita de la passió amb 40 g de sucre i 20 ml d’aigua. Bulliu-ho, a foc suau, durant 5 min. Reserveu-ho en fred.
- Serviu el sorbet de meló amb la salsa de fruita de la passió.