Troba la teva recepta

Preparació

  1. Barregeu 100 g de sucre amb 100 ml d’aigua, porteu-ho al foc i, quan arrenqui el bull, feu-ho coure 5 min. Retireu l’almívar del foc i deixeu que es refredi.
  2. Renteu molt bé el meló, elimineu-ne les llavors i passeu-lo per la liquadora amb la pela.
  3. Liqüeu també el gingebre pelat.
  4. Barregeu el suc obtingut amb l’almívar ja fred i el suc de mitja llimona. Reserveu-ho al congelador, 2 h, remenant-ho de tant en tant amb una batedora de barnilles.
  5. Munteu les clares d’ou amb sal i 20 g de sucre fins que estiguin fermes.
  6. Barregeu-ho suaument amb la preparació anterior, torneu-ho a posar al congelador unes 3-5 h i remeneu-ho cada 30 min.
  7. Barregeu la polpa de la fruita de la passió amb 40 g de sucre i 20 ml d’aigua. Bulliu-ho, a foc suau, durant 5 min. Reserveu-ho en fred.
  8. Serviu el sorbet de meló amb la salsa de fruita de la passió.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14 nov

Taller 'Brioixos ecològics (eco)'

Farines orgàniques, mares salvatges, sucres sense refinar, mel... Recordeu aquells dolços de la infantesa?...

15 nov

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

12-15 nov

II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals

La proposta gastronòmica de la II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals inclou receptes...

15 nov

Taller 'Cuina amb superaliments (eco i v)'

S’acosta el fred i cal reforçar defenses. Tot i que cada aliment podria ser considerat un superaliment...

Portada Cuina 221

POSTRES PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Anem a collir olives
  • Quan tot canvia per conservar l’origen

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto