Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Amb aquest plat, el restaurant Chihuahua​ participa en l'edició 2019 del Nou Plat Favorit dels Catalans

Preparació

  1. Poseu a fregir una ceba a daus i el tomàquet fins que estiguin daurats. Afegiu-hi el xili 'guajillo', els pebres, l'orenga, el clau i la pasta d''achiote' i coeu-ho a foc lent 10 min, retireu-ho del foc i mulleu-ho amb el suc de taronja. 
  2. Passeu la fulla del plàtan sobre la flama per poder-la manipular bé, emboliqueu-la amb la carn en forma de papillota i banyeu-la amb la pasta d''achiote' prèviament mòlta, i afegiu-hi una altra ceba a la juliana.
  3. Preescalfeu el forn 10 min a foc fort i després poseu-hi la carn a 180 ºC i feu-la coure 1 h i 30 min.
  4. Un quart d'hora abans de treure la carn, talleu la ceba a la juliana i el coriandre molt fi, talleu els xilis i macereu-ho tot amb llima, sal, oli d'all i orenga.
  5. Quan traieu la carn del forn, remeneu-la perquè quedi totalment impregnada de la salsa de cocció.
  6. Per servir-la: escalfeu les 'tortillas' de blat o de blat de moro amb una mica de 'cochinita pibil' acompanyada de la ceba adobada. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

11 jul

Nits de pel·lícula entre vinyes

Jean Leon presenta Nits de Pel·lícula entre Vinyes, dues vetllades inoblidables on cinema, gastronomia...

12 jul

El préssec d'Ordal en tres tapes i tres vins

Coincidint amb la 15a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, Albet i Noya organitza un maridatge...

18 jul

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto