Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Amb aquest plat, el restaurant Chihuahua​ participa en l'edició 2019 del Nou Plat Favorit dels Catalans

Preparació

  1. Poseu a fregir una ceba a daus i el tomàquet fins que estiguin daurats. Afegiu-hi el xili 'guajillo', els pebres, l'orenga, el clau i la pasta d''achiote' i coeu-ho a foc lent 10 min, retireu-ho del foc i mulleu-ho amb el suc de taronja. 
  2. Passeu la fulla del plàtan sobre la flama per poder-la manipular bé, emboliqueu-la amb la carn en forma de papillota i banyeu-la amb la pasta d''achiote' prèviament mòlta, i afegiu-hi una altra ceba a la juliana.
  3. Preescalfeu el forn 10 min a foc fort i després poseu-hi la carn a 180 ºC i feu-la coure 1 h i 30 min.
  4. Un quart d'hora abans de treure la carn, talleu la ceba a la juliana i el coriandre molt fi, talleu els xilis i macereu-ho tot amb llima, sal, oli d'all i orenga.
  5. Quan traieu la carn del forn, remeneu-la perquè quedi totalment impregnada de la salsa de cocció.
  6. Per servir-la: escalfeu les 'tortillas' de blat o de blat de moro amb una mica de 'cochinita pibil' acompanyada de la ceba adobada. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: