Troba la teva recepta

Amb aquest plat, el restaurant Chihuahua​ participa en l'edició 2019 del Nou Plat Favorit dels Catalans

Preparació

  1. Poseu a fregir una ceba a daus i el tomàquet fins que estiguin daurats. Afegiu-hi el xili 'guajillo', els pebres, l'orenga, el clau i la pasta d''achiote' i coeu-ho a foc lent 10 min, retireu-ho del foc i mulleu-ho amb el suc de taronja. 
  2. Passeu la fulla del plàtan sobre la flama per poder-la manipular bé, emboliqueu-la amb la carn en forma de papillota i banyeu-la amb la pasta d''achiote' prèviament mòlta, i afegiu-hi una altra ceba a la juliana.
  3. Preescalfeu el forn 10 min a foc fort i després poseu-hi la carn a 180 ºC i feu-la coure 1 h i 30 min.
  4. Un quart d'hora abans de treure la carn, talleu la ceba a la juliana i el coriandre molt fi, talleu els xilis i macereu-ho tot amb llima, sal, oli d'all i orenga.
  5. Quan traieu la carn del forn, remeneu-la perquè quedi totalment impregnada de la salsa de cocció.
  6. Per servir-la: escalfeu les 'tortillas' de blat o de blat de moro amb una mica de 'cochinita pibil' acompanyada de la ceba adobada. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 nov

Concerts als cellers modernistes: Cooperativa de Sarral

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp i alguns cellers modernistes del projecte 'Muntanyes modernistes'...

16 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

14 oct - 17 nov

II Sants fa Xup Xup

Des del 14 d'octubre fins el 17 de novembre, 19 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s'uneixen per engegar...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto