Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i piqueu les cebes. Renteu i piqueu les fulles de coriandre.
  2. Elimineu les parts dels bolets on hi hagi terra i renteu-los amb aigua freda; escorreu-los bé.
  3. Desgraneu la magrana. Salpebreu els trossos de xai i daureu-los en una paella amb dues cullerades d’oli. Afegiu-hi la ceba picada, abaixeu el foc a mitja potència i ofegueu-ho 5 min.
  4. Afegiu-hi els brins de safrà, el gingebre mòlt i la branca de canyella, i ofegueu-ho 1 min.
  5. Afegiu-hi la mel i barregeu-ho bé amb el suc de magrana. Feu que arrenqui el bull i coeu-ho a foc lent 25 min; si s’asseca molt afegiu-hi una mica d’aigua.
  6. Afegiu-hi els bolets nets i les llavors de magrana, salpebreu-ho i deixeu-ho coure 5 min. Retireu-ho del foc i empolseu-ho amb el coriandre picat. Deixeu-ho reposar una estoneta abans de servir-ho.
  7. Per al cuscús: poseu a bullir el brou amb un punt de sal.
  8. Barregeu el cuscús amb les panses, afegiu-hi un cullerot de brou bullent i remeneu-ho bé, tapeu-ho i deixeu-ho reposar 3 min perquè el cuscús absorbeixi bé el brou. Repetiu l’operació fins acabar el brou.
  9. Barregeu bé el cuscús perquè quedi solt i serviu-lo amb la tahina de xai.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 283

TRENQUEM ELS MENÚS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Joan Capilla

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: