Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu una crema tradicional amb els ingredients de la crema de taronges. Incorporeu-hi les fulles de gelatina hidratades i coleu-ho. Munteu les clares i el sucre. Barregeu la merenga amb la crema i poseu-la en una safata. Un cop quallada, talleu-la de la forma que vulgueu. 
  2. Per al cruixent de taronja: barregeu tots els ingredients. Reserveu-los una estona i estireu-los damunt d’una placa de forn amb paper sulfurat. Feu-ho coure a 160 ºC. 
  3. Muntatge: en un plat soper, poseu-hi un rectangle de la crema de taronja. Al damunt, poseu-hi una quenelle del gelat de farigola i, finalment, claveu-hi un tros del cruixent.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: