Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Per a la pasta brisa: barregeu els ingredients amb les mans fins a obtenir una massa uniforme. Emboliqueu-la amb film transparent i deixeu-la reposar a la nevera un mínim d’1 h.

Peleu i talleu el mango a dauets. Salteu-lo en una paella amb la mantega i el sucre. Ha de quedar caramel·litzat; per tant, deixeu-lo coure a foc mitjà 5 min. Peleu la taronja i talleu-la a grills. Reserveu-ho.

Estireu la pasta brisa amb un corró, formant discos una mica més grossos que els motlles on els coureu. Unteu els motlles i disposeu-hi la massa, prement fort la base perquè no s’abaixin les vores. Coeu la pasta al forn, preescalfat, 5 min a 180 ºC. El millor és coure-la tapada amb un disc de paper parafinat i amb cigrons crus a sobre.

Per al toffee: coeu el sucre en un cassó, a foc lent, fins que agafi un to ros. Aparteu-lo del foc i afegiu-hi la nata no gaire freda. Integreu la nata al caramel, barregeu-ho fins a textura de salsa. Reserveu-la.

Serviu el pastís tebi, amb la taronja i el mango a sobre, acompanyat de la salsa de toffee i uns grans de pol·len.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jun

El Masnou, Terra de Mar

Edificis modernistes, una casa d'indians molt singular, llegendes i una munió de vivències configuren...

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto