Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la mousse: feu una crema anglesa posant a bullir la llet al foc. Barregeu el sucre i el rovell d’ou i afegiu-ho a la llet calenta. Coeu-ho al bany maria fins que arribi als 75 ºC. 
  2. Foneu la xocolata blanca i afegiu-hi la gelatina remullada amb aigua freda. Un cop la barreja sigui freda, afegiu-hi la nata sense muntar i guardeu-ho a la nevera tapat. 
  3. Per al gelat: infusioneu la llet escalfada a 75 ºC i el te 2 min. Coleu-ho. Afegiu-hi els sucres i la cobertura de xocolata i deixeu-ho refredar durant 12 h. Passeu-ho per la geladora. 
  4. Per a la ganache: escalfeu la llet i la nata. Una cop calenta, afegiu-hi la xocolata i una taronja confitada i tritureu-ho. Deixeu-ho refredar. 
  5. Muntatge: poseu una cullerada de mousse de xocolata al plat. Al costat, poseu-hi la ganache i acabeu-ho amb una quenelle de gelat. 
  6. Per arrodonir les postres, poseu un carquinyoli triturat al fons del plat, ajudarà a fer que la ganache no es mogui i, a més, té un gust boníssim.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: