Preparació
- Per a la mousse: feu una crema anglesa posant a bullir la llet al foc. Barregeu el sucre i el rovell d’ou i afegiu-ho a la llet calenta. Coeu-ho al bany maria fins que arribi als 75 ºC.
- Foneu la xocolata blanca i afegiu-hi la gelatina remullada amb aigua freda. Un cop la barreja sigui freda, afegiu-hi la nata sense muntar i guardeu-ho a la nevera tapat.
- Per al gelat: infusioneu la llet escalfada a 75 ºC i el te 2 min. Coleu-ho. Afegiu-hi els sucres i la cobertura de xocolata i deixeu-ho refredar durant 12 h. Passeu-ho per la geladora.
- Per a la ganache: escalfeu la llet i la nata. Una cop calenta, afegiu-hi la xocolata i una taronja confitada i tritureu-ho. Deixeu-ho refredar.
- Muntatge: poseu una cullerada de mousse de xocolata al plat. Al costat, poseu-hi la ganache i acabeu-ho amb una quenelle de gelat.
- Per arrodonir les postres, poseu un carquinyoli triturat al fons del plat, ajudarà a fer que la ganache no es mogui i, a més, té un gust boníssim.