Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu les patates pelades i tallades a daus. Quan siguin cuites, escorreu-les i passeu-les per un passapuré. Afegiu-hi la mantega i la crema de llet, i poseu-ho en una mànega de pastisseria. 
  2. Agafeu quatre cèrcols de pastisseria de 5 cm d’alt x 6 cm de diàmetre. Ompliu el fons i els costats de cada cèrcol i poseu-hi un rovell al mig. Acabeu-ho d’omplir amb el puré de patates. 
  3. Per a la crema de parmesà: feu bullir la crema de llet, traieu-la del foc i afegiu-hi el formatge. Remeneu-ho bé i coleu-ho perquè quedi una salsa fina. Escalfeu els cèrcols de patates al forn 5 min a 180 ºC. 
  4. Muntatge: desemmotlleu-los i poseu-los a sobre de crema de parmesà calenta. A sobre, talleu-hi una mica de tòfona d’estiu i poseu-hi unes gotes d’oli de tòfona.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: