Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu les patates pelades i tallades a daus. Quan siguin cuites, escorreu-les i passeu-les per un passapuré. Afegiu-hi la mantega i la crema de llet, i poseu-ho en una mànega de pastisseria. 
  2. Agafeu quatre cèrcols de pastisseria de 5 cm d’alt x 6 cm de diàmetre. Ompliu el fons i els costats de cada cèrcol i poseu-hi un rovell al mig. Acabeu-ho d’omplir amb el puré de patates. 
  3. Per a la crema de parmesà: feu bullir la crema de llet, traieu-la del foc i afegiu-hi el formatge. Remeneu-ho bé i coleu-ho perquè quedi una salsa fina. Escalfeu els cèrcols de patates al forn 5 min a 180 ºC. 
  4. Muntatge: desemmotlleu-los i poseu-los a sobre de crema de parmesà calenta. A sobre, talleu-hi una mica de tòfona d’estiu i poseu-hi unes gotes d’oli de tòfona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 252

TOT UN MÓN DE CRESTES!

  • Tendències
  • Pere Carrió

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto