Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Agafeu la nata, molt freda, i munteu-la amb 50 g de sucre fins que us quedi compacta. 
  2. Agafeu els ous i separeu les clares dels rovells. Munteu les clares a punt de neu. Barregeu els rovells amb el formatge mascarpone amb un cullerot, sense batre-ho, i afegiu-hi la resta del sucre (50 g). 
  3. En un recipient a part barregeu tots els ingredients: els rovells, les clares i la nata fins aconseguir una consistència de crema. 
  4. A part, dissoleu en el cafè ben calent 30 g de cacau i el licor. 
  5. Mulleu lleugerament els melindros amb el cafè i col·loqueu-los en el fons d’un motlle. Aboqueu la meitat de la crema sobre els melindros. Poseu una altra capa de melindros igualment amarats de cafè i col·loqueu-hi a sobre la resta de la crema. Poseu-ho a la nevera com a mínim 6 h. A l’hora de servir-ho, empolseu-ho per sobre amb la resta del cacau.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: