Preparació
- Agafeu la nata, molt freda, i munteu-la amb 50 g de sucre fins que us quedi compacta.
- Agafeu els ous i separeu les clares dels rovells. Munteu les clares a punt de neu. Barregeu els rovells amb el formatge mascarpone amb un cullerot, sense batre-ho, i afegiu-hi la resta del sucre (50 g).
- En un recipient a part barregeu tots els ingredients: els rovells, les clares i la nata fins aconseguir una consistència de crema.
- A part, dissoleu en el cafè ben calent 30 g de cacau i el licor.
- Mulleu lleugerament els melindros amb el cafè i col·loqueu-los en el fons d’un motlle. Aboqueu la meitat de la crema sobre els melindros. Poseu una altra capa de melindros igualment amarats de cafè i col·loqueu-hi a sobre la resta de la crema. Poseu-ho a la nevera com a mínim 6 h. A l’hora de servir-ho, empolseu-ho per sobre amb la resta del cacau.