Troba la teva recepta

Preparació

  1. En un bol, tritureu la nata de civada amb les avellanes picades i rectifiqueu-ho de sal. Poseu la crema d'avellanes en un biberó de plàstic de cuina i reserveu-ho.
  2. Peleu la nyàmera, talleu-la i coeu-la en una olla amb aigua i sal. Escorreu-la i passeu-la per la batedora elèctrica, amb una mica de l'aigua de cocció i oli d'oliva, fins aconseguir una textura de puré cremós.
  3. Per als macarrons vegetals de xiitake: refredeu un tub d'acer inoxidable (10 mm de diàmetre x 20 cm de llarg) o un Macarrón Kit (un estri específic per elaborar macarrons de gelatina) al congelador o en aigua amb gel.
  4. En una olla, bulliu els xiitakes, la wakame i la salsa de soja, 5 min. Deixeu-ho infusionar 5 min i coleu-ho.
  5. En un cassó, mescleu el brou tebi resultant amb la kappa i feu que arrenqui el bull.
  6. Aboqueu el brou calent en una safata i espereu que es refredi fins als 80ºC.
  7. Traieu el tub o el Macarrón Kit del congelador i assequeu-lo amb un drap.
  8. Submergiu l'estri en el brou uns segons; repetiu l'operació dos cops. Retireu-lo i deixeu-lo gelificar.
  9. Extraieu la gelatina del tub i talleu-la d'una mida similar a la dels macarrons.
  10. Salteu els xiitakes tallats a làmines amb la mantega vegetal.
  11. Farciu els macarrons amb una mica de crema d'avellanes.
  12. Passeu el tofu fresc tallat a daus per la graella.
  13. En un plat, poseu els daus de tofu sobre el puré de nyàmera, els macarrons farcits i els xiitakes saltats. Amaniu-ho amb una mica de sal de sèsam i unes gotes d'oli d'avellanes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

20 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto