Troba la teva recepta

Preparació

  1. En un bol, tritureu la nata de civada amb les avellanes picades i rectifiqueu-ho de sal. Poseu la crema d'avellanes en un biberó de plàstic de cuina i reserveu-ho.
  2. Peleu la nyàmera, talleu-la i coeu-la en una olla amb aigua i sal. Escorreu-la i passeu-la per la batedora elèctrica, amb una mica de l'aigua de cocció i oli d'oliva, fins aconseguir una textura de puré cremós.
  3. Per als macarrons vegetals de xiitake: refredeu un tub d'acer inoxidable (10 mm de diàmetre x 20 cm de llarg) o un Macarrón Kit (un estri específic per elaborar macarrons de gelatina) al congelador o en aigua amb gel.
  4. En una olla, bulliu els xiitakes, la wakame i la salsa de soja, 5 min. Deixeu-ho infusionar 5 min i coleu-ho.
  5. En un cassó, mescleu el brou tebi resultant amb la kappa i feu que arrenqui el bull.
  6. Aboqueu el brou calent en una safata i espereu que es refredi fins als 80ºC.
  7. Traieu el tub o el Macarrón Kit del congelador i assequeu-lo amb un drap.
  8. Submergiu l'estri en el brou uns segons; repetiu l'operació dos cops. Retireu-lo i deixeu-lo gelificar.
  9. Extraieu la gelatina del tub i talleu-la d'una mida similar a la dels macarrons.
  10. Salteu els xiitakes tallats a làmines amb la mantega vegetal.
  11. Farciu els macarrons amb una mica de crema d'avellanes.
  12. Passeu el tofu fresc tallat a daus per la graella.
  13. En un plat, poseu els daus de tofu sobre el puré de nyàmera, els macarrons farcits i els xiitakes saltats. Amaniu-ho amb una mica de sal de sèsam i unes gotes d'oli d'avellanes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

17 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto