Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol, tritureu la nata de civada amb les avellanes picades i rectifiqueu-ho de sal. Poseu la crema d'avellanes en un biberó de plàstic de cuina i reserveu-ho.
  2. Peleu la nyàmera, talleu-la i coeu-la en una olla amb aigua i sal. Escorreu-la i passeu-la per la batedora elèctrica, amb una mica de l'aigua de cocció i oli d'oliva, fins aconseguir una textura de puré cremós.
  3. Per als macarrons vegetals de xiitake: refredeu un tub d'acer inoxidable (10 mm de diàmetre x 20 cm de llarg) o un Macarrón Kit (un estri específic per elaborar macarrons de gelatina) al congelador o en aigua amb gel.
  4. En una olla, bulliu els xiitakes, la wakame i la salsa de soja, 5 min. Deixeu-ho infusionar 5 min i coleu-ho.
  5. En un cassó, mescleu el brou tebi resultant amb la kappa i feu que arrenqui el bull.
  6. Aboqueu el brou calent en una safata i espereu que es refredi fins als 80ºC.
  7. Traieu el tub o el Macarrón Kit del congelador i assequeu-lo amb un drap.
  8. Submergiu l'estri en el brou uns segons; repetiu l'operació dos cops. Retireu-lo i deixeu-lo gelificar.
  9. Extraieu la gelatina del tub i talleu-la d'una mida similar a la dels macarrons.
  10. Salteu els xiitakes tallats a làmines amb la mantega vegetal.
  11. Farciu els macarrons amb una mica de crema d'avellanes.
  12. Passeu el tofu fresc tallat a daus per la graella.
  13. En un plat, poseu els daus de tofu sobre el puré de nyàmera, els macarrons farcits i els xiitakes saltats. Amaniu-ho amb una mica de sal de sèsam i unes gotes d'oli d'avellanes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 mai

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto