Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu i talleu per la meitat els tomàquets. Buideu-los amb un ganivet, piqueu la polpa resultant i reserveu-los.
  2. Peleu i piqueu amb el ganivet la ceba.
  3. Escorreu les mongetes en un colador, amb aigua freda.
  4. En un recipient, afegiu-hi la ceba, les mongetes, el tomàquet i el julivert picats, el vinagre i l’oli, i barregeu-ho bé. Incorporeu-hi les anxoves i els seitons i amaniu-ho, si cal.
  5. Poseu els tomàquets oberts en un plat, amaniu-los i afegiu-hi un fil d'oli d'oliva verge extra. Al damunt, afegiu-hi l’empedrat.

El consell

  • Podeu substituir les anxoves i els seitons per tonyina, bacallà, salmó... i les mongetes per qualsevol llegum. Us recomanem que amaniu l’empedrat en l’últim moment, ja que les anxoves contenen molta sal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto