Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu la llet, el sucre, la pela de llimona i la canyella gairebé fins que bulli. Pareu el foc, tapeu-ho i deixeu-ho reposar fins que es refredi. Coleu la llet i reserveu-la.
  2. Barregeu la llet reservada, la nata i els ous. Remulleu el pa amb la barreja anterior una bona estona, fins que en quedi ben impregnat.
  3. Marqueu les torrades, a banda i banda, en una paella untada amb una mica de mantega fins que quedin daurades pels dos costats, i espolseu-hi una mica de sucre per sobre just treure-les de la paella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: