Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu la llet, el sucre, la pela de llimona i la canyella gairebé fins que bulli. Pareu el foc, tapeu-ho i deixeu-ho reposar fins que es refredi. Coleu la llet i reserveu-la.
  2. Barregeu la llet reservada, la nata i els ous. Remulleu el pa amb la barreja anterior una bona estona, fins que en quedi ben impregnat.
  3. Marqueu les torrades, a banda i banda, en una paella untada amb una mica de mantega fins que quedin daurades pels dos costats, i espolseu-hi una mica de sucre per sobre just treure-les de la paella.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: