Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el pa de brioix a llesques iguals (n’han de sortir vuit llesques, quatre per ració)
  2. Mescleu la llet, la llet condensada i 1/2 barra de gelat de vainilla i escalfeu-ho, perquè quedi ben homogeni.
  3. Enfonseu les llesques de brioix en la mescla fins que s’estovin i es puguin emplatar.
  4. Quan hàgiu posat les llesques al plat, afegiu-hi sucre pel damunt, cobrint-les una a una, i cremeu les torradetes amb un cremador.
  5. Talleu el gelat de vainilla a quadrats i talleu-los per la meitat, per fer-ne rectangles. Poseu-ne un al damunt de cada llesca de brioix.
  6. Acabeu-ho posant-hi fils de caramel líquid al damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: