Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa: escalfeu tots els ingredients a foc lent, remenant-ho. Quan comenci a bullir i espesseixi, retireu-ho del foc i reserveu-ho.
  2. En un bol, barregeu-hi la farina amb el llevat i la sal.
  3. En un altre bol, bateu els ous amb la llet i la vainilla, i incorporeu-los a la farina, fent servir unes varetes perquè no hi hagi grumolls. Afegiu-hi el sucre de canya integral o la pasta de dàtils.
  4. Ruixeu una paella amb esprai antiadherent o oli. Escalfeu-la a foc mitjà i tireu-hi una bona cullerada de massa. Daureu-la per tots dos costats i repetiu l'operació fins a acabar tota la massa.
  5. Serviu les 'tortitas' acompanyades de la salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: