Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la sopa: escalfeu el suc de mandarina i barregeu-hi la fulla de gelatina prèviament dissolta amb aigua freda. Refredeu-ho.
  2. Per a l’almívar: feu bullir l’aigua, el Grand Marnier i el sucre 2 min.
  3. Per al borratxo: munteu els rovells i l’ou. Al final, afegiu-hi la fècula. Emmotlleu-ho i introduïu-la al forn de vapor a 95 ºC, 12 min. Deixeu-ho refredar. Afegiu-hi l’almívar que heu preparat abans.
  4. Per al flamet: barregeu el sucre, els rovells i el suc de taronja calent. Dins dels motlles, enforneu-ho a 180 ºC, 10 min. Deixeu-ho refredar.
  5. Per al granissat: introduïu el suc al congelador durant 3 h. Després raspeu-lo amb una forquilla per tal d’obtenir la textura de granissat.
  6. Muntatge: poseu al fons del plat la sopa de mandarina. A sobre, col·loqueu-hi un quadrat de borratxo i tres quadradets de flamet disposats al volt i, per acabar, el granissat de mandarina sobre el borratxo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto