Preparació
- Per a la sopa: escalfeu el suc de mandarina i barregeu-hi la fulla de gelatina prèviament dissolta amb aigua freda. Refredeu-ho.
- Per a l’almívar: feu bullir l’aigua, el Grand Marnier i el sucre 2 min.
- Per al borratxo: munteu els rovells i l’ou. Al final, afegiu-hi la fècula. Emmotlleu-ho i introduïu-la al forn de vapor a 95 ºC, 12 min. Deixeu-ho refredar. Afegiu-hi l’almívar que heu preparat abans.
- Per al flamet: barregeu el sucre, els rovells i el suc de taronja calent. Dins dels motlles, enforneu-ho a 180 ºC, 10 min. Deixeu-ho refredar.
- Per al granissat: introduïu el suc al congelador durant 3 h. Després raspeu-lo amb una forquilla per tal d’obtenir la textura de granissat.
- Muntatge: poseu al fons del plat la sopa de mandarina. A sobre, col·loqueu-hi un quadrat de borratxo i tres quadradets de flamet disposats al volt i, per acabar, el granissat de mandarina sobre el borratxo.