Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Dividiu imaginàriament la pasta de full en tres parts longitudinals.
  2. Escampeu el farcit a la franja central.
  3. Talleu tires paral·leles d’1,5 cm a les dues franges laterals.
  4. Formeu la trena, tancant les tires alternadament sobre la part central.
  5. Pinteu-ho per sobre amb ou batut i escampeu el sèsam per la superfície.
  6. Coeu-ho al forn uns 30 min a 190 ºC, fins que es dauri.
  7. Just sortir del forn pinteu la superfície amb el TPT.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: