Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Dividiu imaginàriament la pasta de full en tres parts longitudinals.
  2. Escampeu el farcit a la franja central.
  3. Talleu tires paral·leles d’1,5 cm a les dues franges laterals.
  4. Formeu la trena, tancant les tires alternadament sobre la part central.
  5. Pinteu-ho per sobre amb ou batut i escampeu el sèsam per la superfície.
  6. Coeu-ho al forn uns 30 min a 190 ºC, fins que es dauri.
  7. Just sortir del forn pinteu la superfície amb el TPT.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 266

GUISATS ECONÒMICS!

  • Plats del mes
  • Fran Agudo

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto