Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu els cigrons en remull tota la nit.
  2. Escorreu-los i renteu-los; poseu-los en una olla, ben coberts d’aigua, amb els alls pelats i el brot d’anet. Feu-hi arrencar el bull, saleu-ho i deixeu-ho bullir un mínim de 45 min.
  3. Escorreu-los i, en calent, aixafeu-los amb una forquilla mentre hi afegiu la nata, la cúrcuma i el comí.
  4. Filetegeu el lluç, peleu-lo i talleu-lo a dauets.
  5. Talleu el formatge de la mateixa manera i incorporeu-ho tot a la mescla anterior; remeneu-ho.
  6. Torreu una mica les ametlles, esmicoleu-les i talleu-les amb un ganivet.
  7. Poseu la barreja dels cigrons en una plata de forn i espolseu-hi les ametlles trossejades.
  8. Poseu-ho al forn calent, a 180 ºC, 20 min. Presenteu-ho a taula amb anet picat pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 275

EL NADAL A LES TEVES MANS

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Francesc Fortí i Francina Suriñach

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto