Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu a trossos la tripa, capipota, i poseu-los en una cassola de fang. Feu un sofregit en una paella, amb l’oli d’oliva i la ceba trinxada, i quan comenci a daurar-se afegiu-hi el pebre vermell dolç, els tomàquets madurs ratllats i el bitxo.
  2. Un cop fet, poseu-hi una cullerada de farina i, amb l’ajut d’un cassó, afegiu-hi aigua calenta de mica en mica. Aneu-ho remenant fins que aconseguiu una salsa espessa.
  3. Passeu-la pel colador xinès i poseu-la a la cassola on tenim la tripa, capipota, amb el xoriço, els daus de pernil i el llorer. Deixeu-ho coure durant 15 min, incorporeu-hi les mongetes seques cuites, la picada i deixeu-ho al foc 2 min més.
  4. Serviu-ho ben calent i poseu-hi per sobre una mica de julivert picat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: