Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Desfeu la xocolata al microones a baixa potència vigilant que no es cremi.
  2. Afegiu-hi la mantega i remeneu-ho fins que es fongui amb la calor de la xocolata.
  3. Incorporeu-hi els rovells d’ou d’un en un, la copa de Cointreau i barregeu-ho bé.
  4. Aboqueuho en una plata plana i deixeu-ho una estona al congelador fins que agafi cos. Traieu-ho del congelador i formeu les boletes.
  5. Enfarineu-les amb els fideus de xocolata i reserveu-les a la nevera fins al moment de servir-les.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: