Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la nata al vas i programeu 4 min, 100 °C, velocitat 2.
  2. Afegiu-hi les xocolates trossejades i programeu velocitat 9 sense programar temps, fins que quedi ben triturat.
  3. Incorporeu-hi el brandi i barregeu-ho programant 15 s a velocitat 6.
  4. Aboqueu la barreja en un bol i l’introduïu-lo al congelador.
  5. Quan la barreja estigui solidificada, feu boletes amb l’ajuda de dues culleretes.
  6. Passeu-les per cacau o fideus de xocolata, i serviu-ho col·locant les boletes en càpsules de paper.
  7. Manteniu les trufes al congelador fins al moment de consumir-les.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
293CUINA portada

AQUÍ NO ES LLENÇA RES! LES MILLORS IDEES PER APROFITAR ELS ALIMENTS

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Mar Gómez i Víctor Quintillà

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: