Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la nata al vas i programeu 4 min, 100 °C, velocitat 2.
  2. Afegiu-hi les xocolates trossejades i programeu velocitat 9 sense programar temps, fins que quedi ben triturat.
  3. Incorporeu-hi el brandi i barregeu-ho programant 15 s a velocitat 6.
  4. Aboqueu la barreja en un bol i l’introduïu-lo al congelador.
  5. Quan la barreja estigui solidificada, feu boletes amb l’ajuda de dues culleretes.
  6. Passeu-les per cacau o fideus de xocolata, i serviu-ho col·locant les boletes en càpsules de paper.
  7. Manteniu les trufes al congelador fins al moment de consumir-les.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: