Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En tres recipients diferents, bateu quatre ous per recipient i reserveu-ho.
  2. En una paella, salteu els espinacs lleugerament, 4-5 min, fins que s’estovin. Refredeu-los i afegiu-los a un dels recipients amb ou batut. Barregeu-ho bé i reserveu-ho.
  3. En un altre dels recipients amb ou, afegiu-hi el pernil cuit i els espàrrecs, picats finament. Barregeu-ho bé i reserveu-ho. 
  4. Al tercer recipient, poseu-hi la remolatxa cuita, picada molt fina. Reserveu-ho.
  5. En una paella amb un raig d’oli d’oliva i una mica de sal, poseu un motlle amb forma de cor i aneu fent-hi les truites, una a una: primer feu la de pernil, després la d’espinacs i, finalment, la de remolatxa. Serviu-les sobre llesques de pa de pagès.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto