Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En tres recipients diferents, bateu quatre ous per recipient i reserveu-ho.
  2. En una paella, salteu els espinacs lleugerament, 4-5 min, fins que s’estovin. Refredeu-los i afegiu-los a un dels recipients amb ou batut. Barregeu-ho bé i reserveu-ho.
  3. En un altre dels recipients amb ou, afegiu-hi el pernil cuit i els espàrrecs, picats finament. Barregeu-ho bé i reserveu-ho. 
  4. Al tercer recipient, poseu-hi la remolatxa cuita, picada molt fina. Reserveu-ho.
  5. En una paella amb un raig d’oli d’oliva i una mica de sal, poseu un motlle amb forma de cor i aneu fent-hi les truites, una a una: primer feu la de pernil, després la d’espinacs i, finalment, la de remolatxa. Serviu-les sobre llesques de pa de pagès.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: