Preparació
- Netegeu els bolets amb un drap i talleu-los a trossos petits.
- Talleu l'all tendre finet.
- Escalfeu oli d'oliva verge en una paella i salteu-hi l'all tendre. Quan agafi color, afegiu-hi els bolets trossejats i salteu-ho tot junt a foc viu uns 3 min.
- Retireu-ho del foc i afegiu-hi un parell de cullerades de julivert picat. Salpebreu-ho i barregeu-ho. Reserveu-ho mentre prepareu les truites.
- Per a les truites individuals: bateu dos ous (per truita).
- Escalfeu oli d'oliva en una paella i afegiu-hi els dos ous batuts.
- Quan estiguin gairebé quallats, repartiu-hi un parell de cullerades de la mescla de bolets que teniu reservada.
- Talleu el formatge Petit Neu a dauets (se'n pot deixar la pell) i repartiu-los per sobre del farciment.
- Amb l'ajuda d'una espàtula, doblegueu la truita d'una banda de manera que quedi el farciment visible.
- Apagueu el foc i, amb la mateixa calor residual, es fondrà el formatge Petit Neu.
- Empolsineu-ho amb una miqueta més de julivert picat i serviu-ho immediatament.
- Acompanyeu-ho d'uns bolets saltats i d'una bona branca de julivert.