Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els pebrots, traieu-ne les llavors i talleu-los a tires primes. Peleu la ceba, talleu-la a tiretes. Fregiu-ho tot en una paella amb oli d’oliva verge extra.
  2. Afegiu el carbassó, tallat a trossos, a la paella, juntament amb l’all picat, els tomàquets tallats a trossos i l’albergínia tallada a daus. Afegiu-hi una cullerada de sucre i coeu-ho a foc mitjà, remenant de tant en tant, fins que tot estigui ben cuit. Escorreu-ho i reserveu-ho.
  3. Bateu els ous i salpebreu-los. Poseu la samfaina a la paella amb un raig d’oli i aboqueu-hi els ous. Qualleu la truita i serviu-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: