Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu el sucre i la farina tamisada. Afegiu-hi la clara d’ou i la mantega fosa. Barregeu-ho sense esponjar-ho ni blanquejar-ho. Reserveu-ho a la nevera per tal que agafi consistència.
  2. Esteneu la massa amb una cullera sobre una plata coberta amb paper de forn, formant cercles d’uns 15 cm de diàmetre tan fins com sigui possible. Escampeu-hi per sobre la xocolata ratllada i coeu-ho al forn preescalfat a 180 ºC fins que agafi color (uns 10 min).
  3. Traieu-ho del forn i, ràpidament abans no es refredin, doneu-hi la forma de tulipa posant la massa sobre una tassa i prementbé les vores amb les mans.
  4. Deixeu-les refredar i, al moment de servir-les, poseu-hi unes boles de gelat a dins.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: