Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a l'allioli: amb el túrmix, trtureu el gra d'all, pelat i picat gruixut, l'ametlla mòlta, el suc de llimona, la beguda d'ametlla, el sucre i dos pessics de sal, fins a obtenir una cerma. 
  2. Passeu la crema a un bol i aneu-hi incorporant, de mica en mica, 60 ml d'oli d'oliva, remenant-ho vigorosament abans d'afegir-hi un nou raig, per aconseguir una crema homogènia. 
  3. Reseveu-ho a la nevera. 
  4. Per a les verdures: retalleu les bases més dures dels espàrrecs, talleu la remolatxa a rodanxes gruixudes, el carbassó a làmines no gaire fines, les panotxes de blat de moro en tres parts i els xampinyons per la meitat. 
  5. Escalfeu una planxa. En un bol, barregeu l'oli d'oliva amb el julivert picat i un pessic de sal. Pinzelleu els vegetals amb aquest oli i feu-los coure a la planxa per ambdós costats, fins que estiguin ben daurats. 
  6. Serviu el plat de verdures grillades amb l'allioli d'amtlla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 abr - 20 mai

Ganxotapes de Primavera 2018

Del 27 d’abril al 20 de maig, Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) celebra una de les activitats...

19-20 mai

XI Arrels del Vi

La fira vitivinícola Arrels del Vi compta amb la presència de 25 cellers de la DO Empordà i un celler...

20 mai

Vins i Sons 2018

L'Associació de Vins de la Vall del Riu Corb celebra un cicle de concerts vermut que tenen lloc en diversos...

16 feb - 21 mai

Beehave a la Fundació Miró

No és cap secret que la desaparició de les abelles suposaria un autèntic cataclisme per al nostre planeta,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto