Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el peu dels xampinyons i peleu-los. Quan els tingueu nets i pelats, prepareu una paella amb oli i deixeu-lo escalfar. 
  2. Quan sigui calent, fregiu els xampinyons per la part de sota. Quan veieu que ja s’enrosseixen per sota, abaixeu el foc i retireu-los. 
  3. Gireu-los i farciu-los amb la carn de perol i un polsim de formatge. Torneu-los a posar a la paella i deixeu-los fins que ja estiguin fregits. També ho podeu farcir amb qualsevol altre producte, fent-hi una mica de sofregit. 
  4. Cal servir-ho ràpidament; si no, els xampinyons queden pansits.


Nota: per a aquest entrant, cal trobar uns xampinyons que siguin grossets de mida, ja que això us permetrà treballar més bé. Si feu servir carn de perol a granel, o si feu servir una botifarra de perol, podeu passar-la per la paella abans d’utilitzar-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: