Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu el peu dels xampinyons i peleu-los. Quan els tingueu nets i pelats, prepareu una paella amb oli i deixeu-lo escalfar. 
  2. Quan sigui calent, fregiu els xampinyons per la part de sota. Quan veieu que ja s’enrosseixen per sota, abaixeu el foc i retireu-los. 
  3. Gireu-los i farciu-los amb la carn de perol i un polsim de formatge. Torneu-los a posar a la paella i deixeu-los fins que ja estiguin fregits. També ho podeu farcir amb qualsevol altre producte, fent-hi una mica de sofregit. 
  4. Cal servir-ho ràpidament; si no, els xampinyons queden pansits.


Nota: per a aquest entrant, cal trobar uns xampinyons que siguin grossets de mida, ja que això us permetrà treballar més bé. Si feu servir carn de perol a granel, o si feu servir una botifarra de perol, podeu passar-la per la paella abans d’utilitzar-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto