Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el peu dels xampinyons i peleu-los. Quan els tingueu nets i pelats, prepareu una paella amb oli i deixeu-lo escalfar. 
  2. Quan sigui calent, fregiu els xampinyons per la part de sota. Quan veieu que ja s’enrosseixen per sota, abaixeu el foc i retireu-los. 
  3. Gireu-los i farciu-los amb la carn de perol i un polsim de formatge. Torneu-los a posar a la paella i deixeu-los fins que ja estiguin fregits. També ho podeu farcir amb qualsevol altre producte, fent-hi una mica de sofregit. 
  4. Cal servir-ho ràpidament; si no, els xampinyons queden pansits.


Nota: per a aquest entrant, cal trobar uns xampinyons que siguin grossets de mida, ja que això us permetrà treballar més bé. Si feu servir carn de perol a granel, o si feu servir una botifarra de perol, podeu passar-la per la paella abans d’utilitzar-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto