Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crema de xocolata: poseu l'aigua i la nata a bullir. Quan arrenqui el bull, incorporeu-hi el cacau i el sucre i coeu-ho 2 min. Coleu-ho i reserveu-ho.
  2. Per a l'escuma d'oli d'oliva: hidrateu la gelatina en aigua freda.
  3. Escalfeu l'aigua mineral amb un polsim de sal i feu-hi dissoldre la gelatina. Coleu-ho.
  4. Incorporeu-hi l'oli i poseu-ho en un sifó. Poseu-hi dues càrregues de gas. Sacsegeu-ho i reserveu-ho. Deixeu-ho reposar 7 h.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: