Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu les navalles amb aigua i sal, durant ben bé una hora, perquè treguin la sorra. Un cop hagi passat una hora, obriu-les. 
  2. Separeu la part més recta de la navalla de la resta. Claveu la part més recta de la navalla en una broqueta, i emboliqueu-la amb una làmina de pollastre ben fina. La resta de la navalla piqueu-la ben petita i reserveu-la.
  3. Peleu i talleu els alls tendres. Salteu-los en una paella, amb una mica d'oli, a foc mig. Un cop els alls tendres estiguin daurats, afegiu-hi les navalles picades. Salpebreu-ho i reserveu-ho.
  4. En una paella poseu la mostassa, la soja, la mel i una mica d'aigua. Coeu la mescla fins aconseguir una salsa homogènia. 
  5. Coeu les broquetes al teppanyaki o en una planxa, primer a foc fort i després més suau.
  6. Aprofiteu les closques de les navalles per servir el yakitori (la broqueta). A la base, poseu-hi els alls tendres i les navalles, i, a sobre, el yakitori. Salseu-ho amb la salsa de mostassa i mel.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: