Preparació
- Poseu les navalles amb aigua i sal, durant ben bé una hora, perquè treguin la sorra. Un cop hagi passat una hora, obriu-les.
- Separeu la part més recta de la navalla de la resta. Claveu la part més recta de la navalla en una broqueta, i emboliqueu-la amb una làmina de pollastre ben fina. La resta de la navalla piqueu-la ben petita i reserveu-la.
- Peleu i talleu els alls tendres. Salteu-los en una paella, amb una mica d'oli, a foc mig. Un cop els alls tendres estiguin daurats, afegiu-hi les navalles picades. Salpebreu-ho i reserveu-ho.
- En una paella poseu la mostassa, la soja, la mel i una mica d'aigua. Coeu la mescla fins aconseguir una salsa homogènia.
- Coeu les broquetes al teppanyaki o en una planxa, primer a foc fort i després més suau.
- Aprofiteu les closques de les navalles per servir el yakitori (la broqueta). A la base, poseu-hi els alls tendres i les navalles, i, a sobre, el yakitori. Salseu-ho amb la salsa de mostassa i mel.