Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu les navalles amb aigua i sal, durant ben bé una hora, perquè treguin la sorra. Un cop hagi passat una hora, obriu-les. 
  2. Separeu la part més recta de la navalla de la resta. Claveu la part més recta de la navalla en una broqueta, i emboliqueu-la amb una làmina de pollastre ben fina. La resta de la navalla piqueu-la ben petita i reserveu-la.
  3. Peleu i talleu els alls tendres. Salteu-los en una paella, amb una mica d'oli, a foc mig. Un cop els alls tendres estiguin daurats, afegiu-hi les navalles picades. Salpebreu-ho i reserveu-ho.
  4. En una paella poseu la mostassa, la soja, la mel i una mica d'aigua. Coeu la mescla fins aconseguir una salsa homogènia. 
  5. Coeu les broquetes al teppanyaki o en una planxa, primer a foc fort i després més suau.
  6. Aprofiteu les closques de les navalles per servir el yakitori (la broqueta). A la base, poseu-hi els alls tendres i les navalles, i, a sobre, el yakitori. Salseu-ho amb la salsa de mostassa i mel.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

20 jul

Aplec del Romesco

A Santa Coloma de Queralt, la recepta del romesco passa de pares a fills i se n’ha perdut el rastre en el...

20 jul

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto