Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu les navalles amb aigua i sal, durant ben bé una hora, perquè treguin la sorra. Un cop hagi passat una hora, obriu-les. 
  2. Separeu la part més recta de la navalla de la resta. Claveu la part més recta de la navalla en una broqueta, i emboliqueu-la amb una làmina de pollastre ben fina. La resta de la navalla piqueu-la ben petita i reserveu-la.
  3. Peleu i talleu els alls tendres. Salteu-los en una paella, amb una mica d'oli, a foc mig. Un cop els alls tendres estiguin daurats, afegiu-hi les navalles picades. Salpebreu-ho i reserveu-ho.
  4. En una paella poseu la mostassa, la soja, la mel i una mica d'aigua. Coeu la mescla fins aconseguir una salsa homogènia. 
  5. Coeu les broquetes al teppanyaki o en una planxa, primer a foc fort i després més suau.
  6. Aprofiteu les closques de les navalles per servir el yakitori (la broqueta). A la base, poseu-hi els alls tendres i les navalles, i, a sobre, el yakitori. Salseu-ho amb la salsa de mostassa i mel.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

03 mai - 15 set

Jornades Gastronòmiques pel Centenari de la Ciutat-Jardí del Terramar

Per commemorar el centenari de la primera Ciutat-Jardí de Catalunya, Terramar, diversos locals de Sitges proposen...

15 set

'Del cep a la copa' amb la Família Torres

La Família Torres organitza un seguit d'activitats relacionades amb la verema per tal de donar a conèixer...

15 set

IX Fira de la Vinyala

Arriba la Fira del Cargol d'Òdena! Però no parlem de qualsevol espècie, sinó que la jornada...

14-15 set

All Those Food Market d'estiu

Per primera vegada, el festival All Those Food Market celebra una edició d'estiu per tal de desvelar les millors...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto