Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al cremós: foneu la cobertura a 45 ºC i afegiu-hi la lecitina.
  2. Submergiu la gelatina en aigua freda, 10 min, i foneu-la a 50 ºC. Barregeu-la de cop i sense parar de remenar amb l’aigua i el suc a 20 ºC, amb una forta agitació. Emulsioneuho amb la cobertura en tres temps.
  3. Reserveu-ho a la nevera i deixeu-ho cristal·litzar 4 h.
  4. Per al pa de pessic: escalfeu els ous i el sucre a 36 ºC al bany Maria, remenant-ho constantment.
  5. Munteu-ho a mitja velocitat fins a obtenir un batut esponjós i amb cos. No tingueu pressa. Quan munteu els ous amb la batedora, no correu, feu-ho a mitja velocitat i amb temps.
  6. Tamiseu la farina amb el cacau i mescleu-ho amb cura amb la preparació anterior.
  7. Mescleu-hi l’oli de coco fos a 40 ºC.
  8. En una safata de forn amb paper de cocció, a 1 cm de gruix, feu-ho coure a 160 ºC, 12 min. Un cop fred, talleu-ho a rectangles de 18 x 29 cm.
  9. Enrotlleu els rectangles de pa de pessic amb un paper de cocció perquè agafin la forma. Desenrotlleu-los i poseu-hi una capa de 300 g de cremós de yuzu a sobre. Refrigereu-los 1 h. Quan enrotlleu els rectangles de pa de pessic com un braç de gitano, feu-ho sempre amb l'ajuda d'un paper de cocció, perquè el procés sigui simètric.
  10. Traieu-los de la nevera i cobriu-los amb cremós. Incrusteu-hi trossets d’avellanes i empolsineu-ho amb cacau.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

19-20 gen

Festa de Sant Antoni d'Alcanar 2019

Alcanar és un dels molts municipis catalans que celebren la seva festa per Sant Antoni. El cap de setmana...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto