Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al cremós: foneu la cobertura a 45 ºC i afegiu-hi la lecitina.
  2. Submergiu la gelatina en aigua freda, 10 min, i foneu-la a 50 ºC. Barregeu-la de cop i sense parar de remenar amb l’aigua i el suc a 20 ºC, amb una forta agitació. Emulsioneuho amb la cobertura en tres temps.
  3. Reserveu-ho a la nevera i deixeu-ho cristal·litzar 4 h.
  4. Per al pa de pessic: escalfeu els ous i el sucre a 36 ºC al bany Maria, remenant-ho constantment.
  5. Munteu-ho a mitja velocitat fins a obtenir un batut esponjós i amb cos. No tingueu pressa. Quan munteu els ous amb la batedora, no correu, feu-ho a mitja velocitat i amb temps.
  6. Tamiseu la farina amb el cacau i mescleu-ho amb cura amb la preparació anterior.
  7. Mescleu-hi l’oli de coco fos a 40 ºC.
  8. En una safata de forn amb paper de cocció, a 1 cm de gruix, feu-ho coure a 160 ºC, 12 min. Un cop fred, talleu-ho a rectangles de 18 x 29 cm.
  9. Enrotlleu els rectangles de pa de pessic amb un paper de cocció perquè agafin la forma. Desenrotlleu-los i poseu-hi una capa de 300 g de cremós de yuzu a sobre. Refrigereu-los 1 h. Quan enrotlleu els rectangles de pa de pessic com un braç de gitano, feu-ho sempre amb l'ajuda d'un paper de cocció, perquè el procés sigui simètric.
  10. Traieu-los de la nevera i cobriu-los amb cremós. Incrusteu-hi trossets d’avellanes i empolsineu-ho amb cacau.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

08-24 mar

7è Encarxofa't

A Cambrils, al març, ens conviden a assaborir les seves carxofes, un producte de l’horta cambrilenca...

24 mar

Fira del Cítric de Xerta

Des de 2009 les poblacions de la comarca del Baix Ebre, un territori amb llarga tradició de cultiu d’arbres...

14-24 mar

2n Festival Gastronòmic Passeig de Gourmets

Del 14 al 24 de març, Passeig de Gourmets obre les portes als 18 restaurants que participen en la segona edició...

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto