Troba la teva recepta

Revista CUINA

Portada cuina 139
Cuina núm. 139. Novembre 2012

2x1. Et regalem 38 vals de descompte perquè gaudeixis d'un àpat als millors restaurants del país

En aquest número

Mercat / Al cistell

Arengada

La sardina més salada

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Granny smith

La poma dels Beatles

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Secallona

L'embotit dels Pirineus

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Bulb de fonoll

Una verdura mediterrània

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Melassa

Color de llaminadura

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Coll de porc

La carn magra dels guisats

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Marduix

Una lleu aroma amarga

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Ginebra

Holandesa, malgrat tot

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Avellana

Una fruita rodona

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Adreces gormandes

Panellets artesans, tot l'any a Reus

La confiteria Poy, oberta des de principis del segle XX, els elabora més enllà de Tots Sants

Carme Melià (text), Rafael López-Monné (fotografia)

Mercat / Tant de gust

Cal Gris

La llet més fresca

Ànnia Monreal (text), Enrique Marco (fotografia)

Mercat / Taula de tast

Tastos sorprenents

Cinc referències per experimentar amb tots els sentits

Àngel Garcia Petit (text), Casa Bardella (fotografia)

Mercat / Glop a glop

Per als cercadors de tresors cervesers

2d2 Espuma importa marques inèdites a Catalunya

Josep Sucarrats (text)

Fogons / Bo i sa

Menú de novembre

Els seguidors d'aquesta secció ho saben: les receptes de Tots Sants inspiren Carme Ruscalleda cada any!

Carme Ruscalleda (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Fogons

Formatges de pastor

Un ramat, llet crua, un pastor i una llarga tradició al darrere. Els formatges estan íntimament lligats a un ofici mil·lenari que, avui, sobreviu als processos industrials. Tastem uns lactis ecològics i artesans.

Pep Palau (text), Pep Nogué (receptes), Becky Lawton (fotografia receptes), Enrique Marco (fotografia retrats)

Fogons

Galetes

Artesanes i de casa

Hi ha poques coses tan senzilles, diverses i saboroses com les galetes. A Catalunya cada poble té les seves, variacions d'una fórmula bàsica que serveix per arrencar el dia, berenar o acabar un àpat amb una copa de vi dolç.

Ànnia Monreal (text), David Lienas (receptes), Cristina Rivarola (fotografia), Roser Domingo i Cuca Rosés (Cuina)

Fogons / I per postres

Creps del món

La crep, d'origen bretó, té variants arreu del món. Com el blinis rus i el 'pancake' americà. Jordi Roca els ha unit en una mena d'ONU dolça i temptadora.

Jordi Roca (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Sortim / Genis del foc

Gastón Acurio

Tanta

De mica en mica, el Perú s'ha anat convertint en una destinació gastronòmica carregada de sentit. Els congressos i les fires gastronòmiques han fixat la mirada en el país andí i s'han sorprès d'un receptari que combina amb naturalitat influències indígenes, espanyoles, criolles, japoneses i xineses. El xef que ha liderat aquest procés acaba d'obrir restaurant a Barcelona.

Xavier Sust (text), Enrique Marco (fotografia)

Sortim / A fons

<a href="https://www.cuina.cat/ca/2x1.php" target="_self">2x1. Us portem a 38 grans restaurants de Catalunya!</a>

Hi tornem: després de l'èxit de la promoció 2x1 que us vam oferir l'any passat, aquest any la repetim i l'ampliem. Des de CUINA tenim ganes d'apropar-vos als millors restaurants del nostre páis que, mes rere mes, us anem recomanant des de les nostres pàgines. Teniu a l'abast 38 propostes que són una mostra de la qualitat i la diversitat de la cuina catalana. Reserveu-hi ja l'àpat!

Sortim / Restaurants

Neri

Un refugi per a gurmets al gòtic

Manel Guirado (text)

Sortim / Espai dels lectors

El raïm i els seus aliats

Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons.

Opinió / Petits fours

De ginebres i tòniques

O com el gintònic va esdevenir un còctel de culte

Salvador Garcia-Arbós (text)

Receptes

Farcells de bleda, moniato, formatge i vinagreta de soja

Carme Ruscalleda

Cigrons, bolets, carbassó i xistorra

Carme Ruscalleda

Torrada de mar d'escórpora

Carme Ruscalleda

Panellet gegant

Carme Ruscalleda

Amanida de crespells de farro i formatge de quallada àcida

Pep Nogué

Arròs cremós de musclos al safrà i formatge curat de vaca

Pep Nogué

Crema de carxofes i espinacs amb serrat d'ovella del Mas Farró

Pep Nogué

Milfulls de pomes del ciri i mató de la vall del Brugent

Pep Nogué

Neules

David Lienas

Galetes de panses

David Lienas

'Damier'

David Lienas

Carquinyolis

David Lienas

Blinis de codonyat de guaiaba i recuit

Jordi Roca

Creps farcides

Jordi Roca

'Pancakes' de pera

Jordi Roca

Arròs mediterrani

Montse Tàpia

Cebiche clàssic

Gastón Acurio

Rap amb trinxat i reducció de suquet

Restaurant Cullera de Boix

Escamarlans a la graella

Omar Morales Ortiz

Últims números publicats

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto