Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Revista CUINA

Portada Cuina 132 ok
Cuina núm. 132. Juny 2012

De tapes amb Albert Adrià. Amb les receptes del Tickets

En aquest número

Mercat / Al cistell

Coca adobada

Tova i esponjosa, per a dies especials

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Pruna japonesa

Groga, grossa, sucosa i dolça

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Pebre negre

La moneda de canvi romana

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Llíssera

Un peix costaner

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

DOP Les Garrigues

L'oli d'olives arbequines

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Majorero

Un formatge canari de cabra

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Porro

El rei de la vichyssoise

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Cervesa de blat

Una beguda refrescant d'estiu

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Coll de xai

Plats per escurar

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Adreces gormandes

Un tresor ecològic a la vila medieval

Hortus Aprodiscae aposta pel producte fresc amb el valor afegit de la contribució a un projecte social.

Carme Melià (text), Rafael López-Monné (fotografia)

Mercat / Tant de gust

L'Hort de la Carmeta

Del Penedès a casa

Josep Sucarrats (text), Enrique Marco (fotografia)

Mercat / Taula de tast

Cinc vins cinc estrelles

Propostes amb personalitat per lluir en els grans moments

Àngel Garcia Petit (text), Casa Bardella (fotografia)

Mercat / Glop a glop

De la inconsciència al seny hi va un glop

Les Cousins, una història familiar dins l'ampolla

Josep Sucarrats (text)

Fogons / Bo i sa

Menú de juny

Homenatgem la Mediterrània amb un àpat que incorpora en cada plat algun dels millors ingredients d'aquest tros de món.

Carme Ruscalleda (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Fogons

Amanides

Ni simples ni avorrides. Les amanides surten de l'armari per vestir-se amb sabors i textures que ens sorprenen. N'hem versionat quatre de clàssiques per refrescar els àpats d'estiu. Atreviu-vos a combinar ingredients!

Ànnia Monreal (text), Dani Muntaner (receptes i cuina), AJJ Estudi (fotografia)

Fogons

Tickets

Quan fa un any llarg de l'obertura d'un dels restaurants més singulars del món, Xavier Sust el visita i ens en fa una crònica deconstruïda. A més, el seu xef, Albert Adrià, ens ofereix la recepta de quatre de les tapes que hi serveix!

Xavier Sust (text), Albert Adrià / Tickets (receptes i cuina), Becky Lawton i Enrique Marco (fotografia)

Fogons / I per postres...

Infusions

Fruita d'estiu, herbes aromàtiques i un toc de gelat. Jordi Roca inventa, un cop més, unes postres refrescants i sorprenents.

Jordi Roca (receptes i cuina), Becky Lawton (fotografia)

Sortim / Genis del foc

Les Cols

Fina Puigdevall i Manel Puigvert fusionen territori i avantguarda al seu restaurant

Aconsegueixen amb escreix el seu objectiu: que quan gaudim d'un àpat en aquest restaurant, ens adonem que som ben bé al cor de la Garrotxa. No és pas que facin un exercici de nostàlgia culinària. La seva proposta -dissenyada amb la col·laboració del xef Pere Planagumà- és totalment actual. Més enllà de modes, és un exemple de què és la cuina de territori ben entesa.

Xavier Sust (text), Enrique Marco (fotografia)

Sortim / A fons

Italians

Ni pasta, ni pizza

El receptari italià -mediterrani, tradicional i amb variants regionals- és ple de plats sorprenents que van més enllà del triumvirat format per la pasta, la pizza i el risotto. Ens proposem trencar tòpics visitant tres restaurants de Barcelona que mostren la riquesa culinària de la 'mamma'.

Marco Bozzer (text), Enrique Marco (fotografia)

Sortim / Restaurants

Allium

La Barcelona 'slow'

Carme Gasull (text)

Sortim / Espai dels lectors

La mel a la cuina

Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons.

Opinió / Petits fours

Zona de no piuladors

Quan les xarxes socials s'asseuen a la taula

Salvador Garcia-Arbós (text)

Receptes

Coca tèbia de pa de Sardenya, herbes, múrgoles i ou

Carme Ruscalleda

Betes de pasta i carbassó amb llagostins i salsa cremosa

Carme Ruscalleda

Torronada de cigrons, fetge de xai lletó i pebrots

Carme Ruscalleda

Crema gelada de mango i galeta de coco

Carme Ruscalleda

Amanida waldorf amb xopet de poma àcida

Dani Muntaner

Amanida niçoise en broquetes

Dani Muntaner

Amanida cèsar a la meva manera

Dani Muntaner

Interpretació del poti-poti d'Ignasi Domènech

Dani Muntaner

Miniairbags farcits de formatge manxec

Albert Adrià / Tickets

Alga en tempura amb suc de còdium

Albert Adrià / Tickets

Peix del mercat macerat amb un guisat de mini xiitake

Albert Adrià / Tickets

Pernil de toro: làmines de ventresca de tonyina amb tàrtar de tonyina i ous de salmó

Albert Adrià / Tickets

Infusió de pinya i fonoll

Jordi Roca

Infusió de marialluïsa, menta i préssecs

Jordi Roca

Infusió de fruites vermelles

Jordi Roca

Macarrons amb verdures

Montse Tàpia

Albergínia blanca cremada

Fina Puigdevall, Pere Planagumà

'Il baccala mantecato'

Restaurant Xemei

Rotolino di mozzarella, pappa al pomodoro e rucola

Restaurant Massimo

Cassata siciliana

Restaurant Le Cucine Mandarosso

Paella de marisc

Restaurant Cullera de Boix

Terrina freda de capipota

Anna Lasala Silera

Últims números publicats

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto