Hamburguesa: ens deixem caure en la temptació càrnia
Per fer boca / Gastropistes
Un passeig per Formentera
Deixem enrere la massificació turística i la temporada alta per recórrer amb tranquil·litat l'illa més petita de les Balears. Un paradís cada vegada més popular que amaga racons gastronòmics de primera categoria.
Per fer boca / Taula reservada
Veïns del bo i millor del Parc Agrari
El renovat Ona Nuit, del Prat de Llobregat, accentua encara més el valor del producte
Per fer boca / Genis del foc
Rafa Zafra. Estimar
A recer de Ferran Adrià, aquest sevillà va créixer com a cuiner als fogons de l'Hacienda Benazuza, el mirall que El Bulli va tenir a Andalusia. Ara viu i treballa a Barcelona en aquest exitós restaurant del Born, que combina amb escapades estiuenques al Heart, que els seus mestres, els germans Adrià, dirigeixen a Eivissa.
Per fer boca / Postal gastronòmica
La gran cuina de la 'mamma'
Plats casolans i, com marca la tradició, de racions generoses i sabors intensos. A Bolonya resulta fàcil redescobrir l'autèntica gastronomia italiana!
Per fer boca / Gurmet vs. Foodie
Llet crua sí o no?
A la cuina
Menú de setembre
Aquest mes us proposem un menú que recorda les quatre estacions de l'any, amb l'aroma primaveral de l'orenga, els records estiuencs de les cloïsses, la tornada a l'hort, a la tardor, amb la ceba tendra, i la tradició de la xocolata en una tarda d'hivern. Un resum de l'any convertit en quatre receptes que faran que la tornada a la rutina sigui molt més agradable.
A la cuina / El xef a casa
Un mar i terra per a gurmets
Quim Torres treballa de pescador i té un hortet. Per això, és totalment lògic que es plantegés cuinar un plat de mar i terra amb Pep Nogué. Va triar una combinació excel·lent.
A la cuina
Hamburguesa. En defensa d'un símbol carnívor
L'hamburguesa s'ha rebel·lat contra les pressions dels croats del menjar sa i s'ha convertit en un producte per a gurmets. Fa uns quants anys que ha deixat de ser menjar ràpid per convertir-se en una recompensa, un regal, menjar de veritat. Fem un vot de confiança a aquesta icona de la vida moderna.
A la cuina / Masterclass
Tofu
D'origen asiàtic, l'anomenat 'formatge de soja' ha passat a formar part de moltes dietes vegetarianes i/o veganes com a substitutiu de la carn. De textura ferma i de color blanc, se sol trobar en forma de cubs i té un alt valor proteic i molt poques calories. Com que té un gust neutre, és ideal per combinar amb qualsevol altre aliment en múltiples receptes. Carme Ruscalleda ens ho explica tot del tofu.
A la cuina
Tot cru
El 'raw food' és un estil de vida que aposta per menjar aliments crus o cuits a molt baixa temperatura, principalment vegetals. Si encara no heu descobert la cuina sense foc, us donem algunes receptes saludables que cuinareu sense haver d'encendre els fogons.
A la cuina / Plaers saludables
Verdura sense mesura
Que són una font de vitamines i minerals és ben sabut. El que potser no coneixem tant és el detall de com actuen al cos
A la cuina
Formatge fresc
Suau, saludable i sense premsar. El formatge fresc és un dels lactis més bons per a la salut, ja que aporta proteïnes d'alt valor biològic. Per tant, és ideal per posar-lo en amanides i en altres plats lleugers. Tot i que hi ha moltes varietats de formatge fresc, n'hem triat un de català i dos d'italians (mató, ricotta i mozzarella) per proposar-vos tres receptes delicioses, saboroses i plenes de salut.
A la cuina / Les postres de casa
Petits fours
Amb l'arribada de la tardor, recuperem el costum de seure en bona companyia, amb un te o un cafè, i encentar una conversa càlida de mitja tarda a l'escalf de la llar. Necessitarem, però, tenir ben a prop unes mossegades dolces per fer-la més agradable. Gemma Clofent ens tempta amb financiers, llaminadures de fruites i núvols de te.
Al celler / Tria de tres
Els blancs de la tardor
Tres vins de tres DO catalanes per acomiadar l'estiu i anar encarant la nova temporada
Al celler
Les arrels més joves de la DO Penedès
S'han quedat a casa o hi han tornat per mantenir (i posar al dia) la tradició.
Al celler
Carta de vins
Blancs, negres i caves per omplir el celler i celebrar que és temps de verema
Al celler / Remena, nena
Alquímia gestada a l'altra punta del món
The Alchemix, un projecte on els plats i els còctels es treballen de manera conjunta
Al celler
2x1 Enoturisme
Voleu participar en les activitats enoturístiques que s'ofereixen al país? Aquí teniu l'oportunitat de fer-ho, a meitat de preu, en dos cellers catalans!
Al rebost / Calendari
Setembre
Qui vol brioixeria industrial si podem preparar un bon entrepà per esmorzar o per berenar? Els podeu preparar amb pans per a tots els gustos!
Al rebost / Decàleg
Nous de macadàmia
Doncs no, 'macadamia' no és una ciutat, sinó el nom de l'arbre d'on creixen les nous que ja consumien els aborígens australians, d'on són originàries. Una varietat de fruita seca de gust cremós, lleugerament dolç i ametllat.
Al rebost / Tant de gust
Infusions d'aquí
Tegust reivindica les infusions com un producte que és molt més que una barreja d'herbes amb aigua calenta
Al rebost / L'adreça
De Nàpols al Poblenou, 100% Itàlia
El nom 'Makkeroni' ret homenatge als antics venedors de pasta dels carrers napolitans. Tota una declaració d'intencions d'aquesta botiga que vol portar els sabors italians al barri barceloní.