Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Revista CUINA

Portada Cuina 138
Cuina núm. 138. Novembre 2012

Les millors receptes de tardor i hivern

En aquest número

Entrants

12 platets per anar fent boca

Amb l'arribada del fred, els àpats es tornen més contundents, però no per això deixen de ser saludables i bons. Comencem l'especial amb receptes per elaborar uns entrants que ens prepararan per als àpats següents

Primers

13 plats amb caliu

Sopes, cremes, plats de llegums... Amb el fred, busquem propostes culinàries que ens reconfortin, però sense deixar de demanar receptes delicioses

Segons

Coccions saludables amb productes de temporada

Per a les propostes centrals del menú, apostem per 13 plats elaborats amb bolets, carn de caça, hortalisses d'hivern o calamars

Postres

12 propostes temptadores, saludables i originals

El moment més esperat i dolç de l'àpat. Gaudiu-ne amb els nostres plats, sense oblidar de la fruita de temporada

Receptes

Cassoleta de cigrons amb pop

Sopa de fredolics i cacauets

Patates baby farcides de foie

Crema de carbassa ecològica al comí

Truita de formatge de cabra i julivert

Gratinat d'ous amb bolets

Cigrons refregits amb botifarra negra

Angules amb alls

Minientrepà de brandada de bacallà

Barqueta d'ous de guatlla, xoriço i pebrot del piquillo

Olivada amb bastons de full i cruixent de parmesà

Tapeta de sobrassada amb peres i formatge de cabra gratinat

Caneló de codonyat amb pera i escarola

Carpaccio d'ànec

'Chana dhai'

Quiche de patata, ceba i manxego

Amanida de llenties amb endívia vermella

Amanida de sípia i carxofa

Escudella de bacallà amb premsat de col i brandada

Olla tardorenca

Puré de patates amb peres i crema de créixens

Paella al forn

Crema de moniato amb xips de patata violeta i oli d'alfàbrega

Risotto d'espàrrecs bladers, carbassa i formatge d'ovella

Pasta curta amb salsa de brou de carn, foie gras i bolets

Estofat de llenties amb calamar

Vedella adobada

Turbot amb espinacs a la catalana

Bacallà fumat amb taronja

Estofat de bou a l'antiga

Filet de porc amb foie gras i fruita seca

Arròs caldós de sípia i coliflor

Mongetes estofades

Coca de mar i muntanya de peus de porc, carxofes i calamars

Conill a la graella amb carxofes

Truita amb saltat de rossinyols i brou de pela de patata

Polenta amb estofat de senglar

Garrí confitat amb cuscús de papaia, mango, nabius i tarongina

'Macarons' de mandarina i de mel i espígol

Coulant de xocolata

Bombons de xocolata i taronja

Pa de pessic de pastanaga amb crema de taronja i gelat natural

Pa de pessic de llimona

Baclaua amb mel i ametlles

Pera al forn i crocant de vainilla

Flam de pinya i coco

Bunyols de poma amb coulis de xocolata al curri

Crep farcida de xocolata i avellana

Sopa de xocolata blanca, iogurt, magrana fresca, festucs i llima

Mousse de castanyes amb salsa de xocolata i pela de taronja

Últims números publicats

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 260

QUINA SAMFAINA! LA FÓRMULA PERFECTA

  • Tot el que cal saber per estar al dia
  • Vicky Sevilla

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto