![Portada CUINA 212 Portada CUINA 212](https://www.cuina.cat/uploads/s1/58/67/23/portada-212-neta_36_280x379.jpeg)
Ous. El vell amic torna alliberat de complexos als nostres plats
![Croissants de calçots Croissants de calçots](https://www.cuina.cat/uploads/s1/58/67/44/16265562-650656878475022-6950557025993288819-n_22_645x400.jpeg)
Per fer boca / Gastropistes
Anem de calçotada
Molt més que una festa gastronòmica
En plena temporada de calçots, us proposem moltes maneres de gaudir d’una activitat que s’ha convertit en tot un acte social: menjant, jugant o, fins i tot, vestint calçots!
![L'Horta L'Horta](https://www.cuina.cat/uploads/s1/58/68/20/l1006469_22_645x400.jpeg)
Per fer boca / Taula reservada
El regne vegetal governa a Tavertet
Entaular-se a L'Horta és una revelació: el xef Jordi Coromina hi desplega una cuina única
A l'hivern o a l'estiu, l'entorn de Tavertet predisposa a degustar la cuina reposada que elabora aquest xef
![Mango Mango](https://www.cuina.cat/uploads/s1/58/41/65/fruitatropical-mango2_22_645x400.jpeg)
Per fer boca / Postal Gastronòmica
Sabor tropical i llatí als EUA
Us revelem els secrets gastronòmics de Miami
Miami es nodreix de la tradició americana del sud, d'ingredients exòtics i tropicals, i dels sabors que hi van portar immigrants caribenys i americans.
![La Mundana La Mundana](https://www.cuina.cat/uploads/s1/58/42/16/l1007374_22_645x400.jpeg)
Per fer boca / Genis del foc
La Mundana
Quan tot just acaba d’encetar la seva col·laboració als fogons del nou restaurant de l’Hotel Neri, Alain Guiard triomfa amb La Mundana
Una vermuteria o un gastrobar? Deixem-ho en una taverna gastronòmica a Sants que fa una cuina sense pretensions conjugant la cuina tradicional catalana amb d’altres, com l’asiàtica i la francesa.
![Gurmet vs. Foodie Gurmet vs. Foodie](https://www.cuina.cat/uploads/s1/56/02/35/foodie_22_645x400.jpg)
Per fer boca / Gurmet vs Foodie
La moda ancestral
Jordi Luque i Salvador Garcia-Arbós posen llum al debat
![Menú de febrer Menú de febrer](https://www.cuina.cat/uploads/s1/58/68/66/menu-febrer-copia_22_645x400.jpeg)
A la cuina / Menú
Menú de febrer
Cuina de temporada
Receptes amb pera, formatge, conill i porro
![Pep Nogué i Lluís Graus Pep Nogué i Lluís Graus](https://www.cuina.cat/uploads/s1/58/43/16/l1005658_22_645x400.jpeg)
A la cuina / El xef a casa
Un clàssic mar i muntanya
El nostre cuiner més inquiet, Pep Nogué, visita el barceloní Lluís Graus per cuinar a quatre mans un guisat tradicional que, com ens agrada tant fer als catalans, combina carn i peix.
![Anjalina Chugani Anjalina Chugani](https://www.cuina.cat/uploads/s1/58/43/72/anjalinachugani-retrato-hd03_22_645x400.jpeg)
A la cuina
Espècies de l'Índia
Donen gust i, per si això no fos prou, són beneficioses per a la salut
![Fondue Fondue](https://www.cuina.cat/uploads/s1/58/44/02/l1007057_22_645x400.jpeg)
A la cuina
Fondues
Quan vam decidir parlar de fondues de formatge, primer vam pensar en Suïssa, en fred i en un àpat informal. I així, doncs, no ho podíem preparar d'una altra manera: vam triar un afinador de lactis suís, Sébastien Roueche, perquè ens guiés per trobar la millor fondue de formatge. Ho vam fer en ple gener a la seva botiga de Vic (quin fred!) i, és clar, la vam degustar entre amics i familiars!
![Bol saludable Bol saludable](https://www.cuina.cat/uploads/s1/58/44/54/bowl_22_645x400.jpeg)
A la cuina / Plaers saludables
Sopars ràpids i sans
Voleu saber un secret? Cada tarda, cap a les set o quarts de vuit, molta gent entra a Google i fa la cerca 'Sopars ràpids i sans'
![Bunyols de poma Bunyols de poma](https://www.cuina.cat/uploads/s1/58/45/06/base-de-manzana_22_645x400.jpeg)
A la cuina
Les postres de casa
Bunyols
Ai els bunyols, com ens agraden! I entrant al febrer i amb l’arribada del Carnestoltes, ja ens ve salivera només de pensar en la Quaresma, el moment àlgid de l’any per menjar aquestes llaminadures que Gemma Clofent ens ha versionat amb carbassa, poma i xocolata. No en podreu menjar només un: vigileu amb la gola!
![Envinagrats Envinagrats](https://www.cuina.cat/uploads/s1/58/45/51/envinagrats-kimchi_22_645x400.jpeg)
A la cuina / Masterclass
Envinagrats
Carme Ruscalleda ens ho explica tot sobre l'envinagrat, un mètode de conservació d'aliments per efecte de la sal, un mitjà àcid o una fermentació. Està relacionat amb el marinat i l'escabetx, però tenen certes diferències. El marinat té com a finalitat donar gust o estovar productes abans d'un mètode de cocció, i l'escabetx és un mètode de cocció i conservació.
![Vi Miranius Vi Miranius](https://www.cuina.cat/uploads/s1/58/45/88/hr-miranius-2016-celler-credo_22_645x400.jpeg)
Al celler / Tria de tres
Històries emotives darrere de bons vins
Tres propostes del Penedès amb el cor marcat pel càncer, la natura i la guerra
![Nykteri's Cocktail Bar Nykteri's Cocktail Bar](https://www.cuina.cat/uploads/s1/58/48/29/cock_22_645x400.jpeg)
Al celler / Remena, nena
Nykteri's Cocktail Bar: còctels campions a Girona
Amb la Bella Lola, Mariona Vilanova va quedar subcampiona d'aperitius al campionat d'Espanya
![Col llombarda Col llombarda](https://www.cuina.cat/uploads/s1/58/69/98/thinkstockphotos-155450811_22_645x400.jpeg)
Al rebost / Calendari
Calendari de febrer
A l'hivern, fins i tot les hortalisses s'amaguen sota terra. Per això aquest mes uns animem a omplir el cistell amb els millors tubercles.
![Cremes Bouquet d'Hort Cremes Bouquet d'Hort](https://www.cuina.cat/uploads/s1/58/46/20/l1005878_22_645x400.jpeg)
Al rebost / Tant de gust
Cuinades a foc lent
Visitem el Bouquet d'Hort
A Sant Pere de Ribes, Bouquet d'Hort ha creat una crema d'espigalls i ha incorporat aigua de mar a les receptes
![Farina Farina](https://www.cuina.cat/uploads/s1/58/70/55/decaleg-farina-copia_22_645x400.jpeg)
Al rebost / El decàleg
La farina
La mòlta del gra
Passem per la pedra el gra de cereals i altres aliments rics en midó per fer farina.
![Botiga Autòctons Botiga Autòctons](https://www.cuina.cat/uploads/s1/58/46/73/l1008862_22_645x400.jpeg)
Al rebost / Adreça gormanda
Recupereu els sabors de sempre
La botiga Autòctons
La botiga Autòctons, al districte de Sant Martí de Barcelona, ofereix aliments de quilòmetre zero produïts al costat de casa nostra.