
Pa amb tomàquet revolution. Capgirem la recepta més tradicional!

Per fer boca / Gastropistes
'Souvenirs' gastronòmics
En un país tan petit com el nostre hi ha molta varietat i moltes singularitats gastronòmiques. Els productors artesans garanteixen la pervivència d’un patrimoni gastronòmic que ens podem endur a casa de record.

Per fer boca / Taula reservada
Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu
A Casa Anamaria, el xef Víctor Trochi es repta a fer encaixar la seva cuina en un entorn rural

Per fer boca / Genis del foc
Joan Carles Ibáñez
Lasarte
Amb un estil impecable, és tot un referent del servei de sala al nostre país. Després de 20 anys a El Racó de Can Fabes, i ara des del també triestrellat Lasarte, Ibáñez vol posar en valor la tasca del maître, que sovint no està prou reconeguda, tot i que és fonamental per arrodonir una bona experiència gastronòmica en un restaurant.

Per fer boca / Postal gastronòmica
El gran còctel gastronòmic
A Nova Orleans hi ha influències culinàries franceses, espanyoles, haitianes, alemanyes, italianes i ameríndies amb una personalitat i uns sabors únics al món.

Per fer boca / Sopa de lletres
Els fruits saborosos
En una societat cada cop més urbana, neix una tendència gastronòmica molt potent, que anomenen 'foraging' i que consisteix a buscar i aprofitar recursos alimentaris silvestres. En realitat, però, no és un costum tan nou.

A la cuina / Menú del mes
Menú de setembre
Sempre es diu que el setembre és el mes de la tornada a la rutina, però a la cuina no en volem pas, de rutina. Per això us proposem un menú ben interessant per deixar enrere l’estiu: un entrant mariner amb un marisc deliciós, una crema saludable amb el gust intens del formatge blau, un confitat de conill i unes postres que ens recorden la verema.

A la cuina / El xef a casa
Una cassola de conill diferent
Amants del conill, esteu de sort. L’esparreguerina Antònia Pérez ens regala una recepta que promet dues mostasses per posar alegria a una de les carns més sanes que hi ha al mercat.

A la cuina
Pa amb tomàquet revolution
Capgirem la recepta més tradicional!

A la cuina / Masterclass
Cuina amb vi
Estem tan acostumats a gaudir del vi com a acompanyament dels plats que moltes vegades ens oblidem que també el podem fer servir com un ingredient més de les receptes. Aquest mes, Carme Ruscalleda ens explica com podem cuinar amb vi i quin és el millor per a cada tipus de plat.

A la cuina
Picants picants
No us alarmeu! Aquestes receptes no són a prova de faquirs. De picants, n’hi ha de molts tipus i intensitats arreu del món. Des del barri barceloní de les Corts, l’equip de Picants Curtidillo ens revela com treballar-los.

A la cuina / Plaers saludables
Blau al plat
És segurament el color que menys identifiquem amb el menjar i és tan sorprenent que captiva usuaris de xarxes com Instagram. Però, com l'aconseguim?

A la cuina
Amb la fruita prohibida
Eva i la Blancaneu no es van poder resistir a aquesta fruita, protagonista de moltes llegendes però tan real que s’ha convertit en una de les més consumides. Tant per a receptes dolces com salades, descobrir totes les varietats de poma suposa endinsar-nos en un món de sabors i colors per a tots els gustos. Deixeu-vos temptar per aquestes receptes i gaudiu de la fruita prohibida!

A la cuina / Les postres de casa
Som la pera
Dolça, saborosa, refrescant... Ara que arriba la temporada forta d’aquesta fruita, la nostra pastissera, Gemma Clofent, ens serveix en forma de tres postres delicioses: un pastís francès amb ametlles, un farcellet amb xocolata i —no hi podien faltar— unes peres amb vi, endolcides amb un cremós de iogurt i xocolata blanca.

Al celler / Tria de tres
Novetats en blanc per tancar l'estiu
Tres propostes diferents per assaborir els últims dies de l'estiu

Al rebost / Calendari
Calendari Setembre
Els cuiners saben que una salsa pot ser la cirereta d’un plat o la seva perdició. Aquest mes us aconsellem quina és la millor salsa per a cada ocasió!

Al rebost / El decàleg
Llonganissa
El gran embotit
Lligar-hi els gossos és sinònim d’exageració, opulència i malbaratament. Però, ai! hi ha llonganisses que són tan bones que potser sí que en faríem un gra massa i ens n’atiparíem. Us en fem deu talls!

Al rebost / tant de gust
Wasabi conreat al Montseny

Al rebost / L'adreça
Passat i present en format carnisseria
Casa Mató, a Sabadell, es consolida com a establiment de barri de tota la vida on es pensa en les tendències actuals. Les germanes propietàries han sabut introduir moltes novetats sense perdre l’essència tradicional d’una botiga que elles anomenen 'quotidiana'.

Al rebost / Mediateca
Lectures per a tots els gustos
Potser ara tindreu menys temps per dedicar a la lectura, però això no vol dir que no hàgiu de conèixer les darreres novetats al voltant del món de la gastronomia, amb propostes molt interessants.
- Navalles amb algues
- Crema de carbassó i formatge blau
- Ensalada marroquina amb xili verd i espècies
- Raviolis de poma i foie amb salsa de nous i sàlvia
- Amanida de quinoa, maduixes i pesto
- Llom de conill confitat i bolets
- Conill amb dues mostasses
- Careta de porc amb tomàquet
- Bescuit de pa amb tomàquets verds i formatge marí
- Guatlles amb gewürztraminer, cebetes i gessamí
- Cebiche nikkei amb jalapeño vermell
- Mollete planxat de porchetta amb maionesa de sriracha
- Galtes de vedella, curri japonès i escuma de coco
- Pastís de raïm i avellanes
- Crumble de pomes i pacanes
- Pastís bourdaloue de peres
- Peres amb vi amb cremós de iogurt i xocolata blanca
- Peres al forn farcides de xocolata
- Sopa de llenties i canyella
- Pa amb tomàquet
- Pa amb tomàquet de conserva
- Gaspatxo de Monterosa
- Pastissets d’ametlla i dàtils coberts d’espirulina
- Smoothie de poma, espinacs, kiwi i plàtan